Tatuatge d'Àlex Casademunt en honor al naixement de la seva filla Bruna

Bruna, la filla de 3 anys d'Àlex Casademunt que ha perdut el seu pare massa aviat

El cantant ha marxat un mes després del tercer aniversari de la nena


Una trista notícia ha tornat a sacsejar Espanya tan sols unes hores després de la defunció d'Enrique San Francisco. El jove cantant Àlex Casademunt ha mort amb 39 anys en un accident de trànsit a Mataró, capital del Maresme. Una prematura mort que no només ha deixat commocionat tot el país per la seva pèrdua, sinó també per tot el que ha deixat enrere. El català marxa deixant la seva actual parella, Judit Puig, i la seva filla, de només 3 anys, fruit de la seva relació amb Laia, la noia amb la qual va estar des del 2016 i fins poc després de l'embaràs.

L'1 de febrer de l'any 2018 naixia Bruna i la seva arribada li va canviar completament la vida. La seva primogènita es va convertir des d'aquell moment en el seu millor regal i en la millor manera d'invertir tot el seu temps. Així ho ha anat mostrant ell mateix a les seves xarxes socials fins a l'últim dia.

El català no tenia cap inconvenient a cridar als quatre vents l'amor infinit que sentia per la seva filla i a compartir el seu dia a dia amb ella a les xarxes socials. «Avui ha estat un dia molt especial. El bateig del meu tresor, de la meva Bruna! T'estimo, bebè, que ràpid passa tot. Feliç nit família!», va escriure fa uns anys després del bateig de la seva primogènita.

Un bon ensurt amb la petita

La seva filla li ha portat grans alegries, però també alguns ensurts. El gener de l'any 2020, la petita va haver de ser ingressada a l'hospital després de contraure una pneumònia, una afecció important en nens petits i per la qual va haver de rebre oxigenoteràpia. Un complicat moment per a Bruna, en el qual va tenir en tot moment el seu pare al costat.

Àlex Casademunt no es va separar ni un minut de la seva filla i va aconseguir mantenir l'ingrés de la nena en privat fins que va ser ell mateix qui va compartir la notícia a través de les seves xarxes socials. El cantant va compartir un vídeo per felicitar els Gemeliers per l'actuació que havien fet a 'Tu cara me suena' i va aprofitar per explicar quina era la seva situació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Us heu sortit. Per un moment m'he sentit reflectit. Jo, per desgràcia, estic a la Teknon, amb la meva filla, que està una mica 'malilla'. Té pneumònia. Però hem vist els dos l'actuació i, de veritat, sou increïbles, ho heu brodat, això fa olor de triomf».

Àlex s'emporta la seva filla gravada a la pell

Malgrat que Àlex Casademunt ja no estarà físicament amb la seva filla, el presentador s'ha emportat una part d'ella amb ell. Tan sols uns dies després de l'arribada de Bruna, el català es va fer un tatuatge en honor a la petita que romandrà sempre amb ell. L''extriunfito' es va gravar a la pell la polsera que li van posar a la petita al turmell quan va néixer i en la qual es pot llegir la data d'aniversari de la nena.

Va ser el propi cantant qui va compartir, amb gran entusiasme una imatge del seu nou i més preuat tatuatge. «Amb la polsera que tenia la meva filla acabada de néixer al seu turmell. Ara ja va pintada al meu braç!», va escriure Àlex el 26 de febrer de 2018 al seu compte d'Instagram, al costat d'una imatge del tatuatge.

Des que va néixer Bruna, Àlex Casademunt no ha deixat de compartir imatges de la petita. La seva xarxa social s'ha anat omplint amb els anys del seu «tros de vida», com ell mateix va definir Bruna en la seva última publicació. La petita que ha heretat la seva genètica, és clavada i de ben segur guardarà records magnífics al costat del seu pare.