El cantant Àlex Casademunt deixant-se fotografiar en un esdeveniment públic

El dia que el cantant Àlex Casademunt va estar a punt de ser empresonat

L'exconcursant d''Operación Triunfo' va protagonitzar una baralla en una discoteca i gairebé perd un ull

Mor en un accident de cotxe el cantant Àlex Casademunt, exconcursant d''Operación Triunfo'. Se'l coneixia pels seus èxits musicals i el seu pas per diversos programes de televisió, però també per les seves festes i excessos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'any 2017 va protagonitzar una baralla en una discoteca de Vigo en què gairebé perd un ull perquè l'agressor va trencar-li un got de vidre a la cara. Segons la versió de la Policia Local, passades les 6 del matí, van dirigir-se al lloc dels fets i es van trobar amb el presumpte agressor -EGC- que al·legava haver defensat a dues noies. Així doncs, Àlex podria haver fet comentaris grollers a dues noies. 

Després de l'accident, Àlex va ser traslladat a un centre sanitari, on van comunicar-li que podria haver perdut l'ull, ja que les ferides eren de gran consideració. L'agressor va ser acusat i condemnat a un any i mig de presó. En canvi, Àlex Casademunt va acceptar una multa de 4 euros diaris durant tres mesos, que va ascendir a 360 euros en total, més 250 euros de responsabilitat civil.

L'origen del conflicte

El diumenge 15 de gener de 2017, Àlex Casademunt celebrava una festa d'aniversari a la discoteca Rouge Sound Club de Vigo amb altres famosos com Amor Romeira i Alessandro Livi, de Gran Hermano.

En un moment donat, el cantant va apropar-se a dues noies per parlar, però el nuvi d'una d'elles - un jove de 21 anys - es va interposar entre ells. Això va desencadenar una forta discussió entre tots dos, que va acabar amb l'incident del got de vidre. 

Amor Romeira, que ho va veure tot, explica que Àlex tenia la parpella penjant i la cara plena de sang. «La imatge era terrible, vaig espantar-me moltíssim». La concursant de GH diu que va sentir molta por i que després d'identificar l'agressor, van portar a Àlex a un hospital per curar-li les ferides. «Imagina't si era greu que va haver d'anar a un segon centre hospitalari», afegeix.

Després de sis hores a l'hospital i dotze punts de sutura, Àlex va poder tornar a casa amb l'ull fora de perill. De fet, va fer una publicació a les xarxes socials per tranquil·litzar als seus fans i assegurar que l'assumpte ja estava en mans dels seus advocats.

Un personatge rebel

Àlex va ser un dels concursants més estimats d''OT' i una de les cares més populars de la televisió gràcies al seu optimisme. No obstant això, també va tenir una atrafegada vida sentimental; va mantenir una relació amb una famosa presentadora de televisió a Itàlia, Rocío Muñoz, amb la qual tenia previst casar-se l'any 2011. No obstant això, una infidelitat va frustrar els plans de casament.

Després va tenir una relació amb Laia, la mare de la seva filla Bruna, però poc després de conèixer l'embaràs van posar punt final a la relació. L'actriu porno Claudia Bavel va revelar que ella va ser la causa de la ruptura, ja que, segons la seva versió, ella i Àlex parlaven per Whatsapp.

La mort sobtada d'Àlex Casademunt ha commocionat a tothom, sobretot als seus companys. Durant el seu pas per l'acadèmia es va mostrar com un concursant rebel, però també es va fer estimar.