Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Concursant d''OT' durant la gala 1

El detall que ningú ha vist d'OT que confirma una nova parella

Un missatge en una llibreta confirma que dos dels concursants han dormit més d'una nit junts

La nova edició d''Operación Triunfo' està tornant generant un gran interès no només pel futur musical dels concursants sinó també per les seves relacions dins de l'acadèmia fora de l'horari de les classes. Després d'una primera possible parella, sembla que un descuit dels implicats i l'habilitat del realitzador ha fet sortir a la llum un nou romanç: Bruno i Maialen.

Les primeres pistes ja es van poder començar a veure al xat d'aquest diumenge. Mentre Bruno rebia un missatge de suport de la que suposadament és la seva xicota, la cara de Maialen era tot un poema. Més tard, tocava jugar a veritat, petó o atreviment, i a Bruno li tocava respondre a la gran pregunta: «Amb qui has dormit aquesta nit?». La seva contestació que havia dormit sol provocava que els seus companys esclatessin a riure.   

Hores després, dilluns a la tarda,  els dos protagonistes d'aquesta possible història d'amor vivien un moment de descans en un dels sofàs de l'acadèmia. En un moment donat, el que semblava un gest innocent, fer uns dibuixos a una llibreta, es van destapar com la confirmació d'uns missatges d'amor, un cop les càmeres van enfocar més a prop.

La clara insinuació que han passat una nit (o més d'una) junts

Encara que amb una lletra complicada si es podria desxifrar que, com a mínim, Bruno i Maialen han passat una nit junts. «Espera'm al meu llit que el teu no m'agrada». Aquí comença un joc d'insinuacions: «S'han de ficar llençols», es llegeix i la parella continua amb la picaresca: «Et toca», «em toques?» i «costarà molt que no t'intenti follar». 

També et pot interessar...