Àlex Casademunt i David Bustamante

Parla de Bustamante: Sálvame emet una trucada que van mantenir ahir amb Àlex Casademunt

El programa ha emès unes gravacions en les quals el cantant parla de David Bustamante

'Sálvame' ha advertit a primera hora de la tarda que tenien en el seu poder una última gravació d'Àlex Casademunt. Aquest enregistrament es va produir poques hores abans de l'accident de cotxe del cantant català. Un redactor del programa de Telecinco es va posar en contacte amb ell per intentar aconseguir informació sobre un tema que afectava directament al seu bon amic David Bustamante. Potser per afinitat, l'equip va creure que podria tenir dades per poder aportar al programa.

Concretament li va preguntar per la batalla judicial que ha iniciat David Bustamante amb el seu exassessor, un assumpte que Casademunt va afirmar desconèixer i que tenia poques dades per poder opinar. No obstant això, i sense haver llegit pràcticament sobre el tema, sorprèn com no dubta a donar un cop de mà al seu amic: el defensa a capa i espasa davant el seu nou enemic. El català deia que si a l'assessor no li agradava la seva feina, la solució era deixar-ho i no començar a explicar coses que afecten directament la vida privada de ningú.

Seguidament, Àlex li preguntava al redactor si ja havien parlat del tema al programa i aquest li responia que encara no i que ho farien més tard en una entrevista amb videotrucada amb l'exassessor del cantant. Llavors Àlex deia que no es trobava a casa i que, quan arribés, la seva mare -i que segueix sempre el programa-, li explicaria el contingut del programa. No obstant això, i tal com ha explicat Kiko Hernández, Casademunt no va arribar a tornar a casa i no va poder mantenir aquesta conversa amb la seva progenitora.

El redactor de 'Sálvame', a més, li preguntava al cantant per la relació de Bustamante amb la model Begoña Alonso. Aquest se sorprenia i indicava que en aquest tema no es volia posicionar. El motiu no era un altre que, en el passat, també havia treballat en una sèrie amb Alonso i que li guardava molt afecte, més enllà de la relació tempestuosa que va protagonitzar amb el seu amic David. D'aquesta manera, tornava de nou a negar-se a donar cap titular que pogués perjudicar el seu company d''Operación Triunfo'.

Sense cap dubte, aquestes declaracions eren un regal que estava fent Casademunt al seu bon amic Bustamante, defensant-lo aferrissadament davant les adversitats, sense saber que aquestes eren les últimes paraules que dedicaria al cantant a través d'un programa de televisió (i sense la certesa que aquestes s'acabessin emetent).

Els plans que tenia Àlex Casademunt

La redacció del programa ha explicat que, a més d'aquesta conversa, també havien parlat amb ell sobre una nova cançó que estava a punt de publicar i que volia anar a presentar al format de Telecinco . A més, el cantant també estava ultimant un negoci tèxtil amb la seva nova parella. Demà, a les 3 de la tarda, està previst que s'obri la capella ardent perquè els familiars i amics de l'artista puguin acomiadar-se d'ell per última vegada. Entre ells, els seus companys d''Operación Triunfo'.