Imatge de David Bustamante

Surt a la llum el motiu de ruptura entre David Bustamante i Paula Echevarría

El cantant i l'actriu discutien constantment per les seves diferents formes de veure la vida

Tot i que ja fa anys que va deixar de ser un secret la separació entre David Bustamante i Paula Echevarría, tots dos van seguir fent veure durant diversos anys, de cara a l'opinió pública, que seguien junts. L'any 2013, l'actriu va confessar que estaven travessant una greu crisi en el seu matrimoni al periodista Eduardo Verbo. No obstant això, el cantant li va desmentir que haguessin trencat.

Però, gairebé uns dies després que sortís a la llum aquesta informació, la parella va acudir al notari per signar unes capitulacions matrimonials en què es detallaven els passos a seguir en el futur divorci en què acordaven dissoldre l'anterior règim econòmic i tots els detalls d'una separació planificada al mil·límetre, que incloïa un acord de confidencialitat i que els obligava a compartir de forma pública i consensuada la ruptura.

Tot i que aquests documents van ser signats l'any 2013, David Bustamante i Paula Echevarría no van fer públic el seu divorci fins cinc anys després, quan es va descobrir el romanç entre l'actriu i el futbolista Miguel Torres.

El motiu de la separació de Paula Echevarría i David Bustamante

El cantant va confessar en la revista 'Hola!' que va ser ell qui va posar fi a la relació que mantenia amb la mare de la seva primogènita. Tanmateix, les fonts a les quals va accedir el periodista de 'Vanitatis', han assegurat que la relació d'aquesta parella era a la corda fluixa per culpa de la «vida lúdica de Bustamante», una cosa que els portava constantment a embrancar-se en greus discussions.

«David és una persona impulsiva i tal vegada s'hagi intensificat tot», van assenyalar en aquell moment les persones amb les qui va contactar el professional dels mitjans de comunicació. «Però solen discutir molt. Les crisis en la parella són molt habituals. No és fàcil la vida entre tots dos, hi ha amor, però conviure és difícil». Unes baralles que finalment els van portar fins al límit i que van provocar que, després de sis anys de matrimoni i una filla en comú, se separessin.

Fingir cinc anys davant l'opinió pública

Tot i la tensió i la crisi que estaven travessant, en públic van seguir mostrant-se units. El cantant fins i tot va ser un dels encarregats de portar el fèretre de l'àvia de Paula Echevarría i es va mostrar molt afectuós i atent amb ella en aquell moment tan complicat per a l'actriu. Però, que es mostressin junts quan estaven en públic no va aconseguir esborrar els rumors sobre els problemes de convivència i les tensions provocades per la suposada vida del càntabre.

Constantment sortien a la llum diversos titulars que assenyalaven que la parella estava travessant una crisi o que s'havien separat. I és que les discussions sobre les seves diferents formes de veure la vida eren habituals entre ells. D'una banda, Paula aspirava a una vida familiar, casolana, però, d'altra, David Bustamante gairebé mai era a casa.

L'actriu i el cantant s'havien posicionat com un dels matrimonis preferits dels espanyols i, encara que al febrer de l'any 2013 els representants dels dos es van cansar de negar la seva separació, la realitat és que mentre això succeïa ells estaven signant el document previ al divorci.

Uns papers en què tots dos van acordar mantenir en secret la seva ruptura i en el qual van establir un règim beneficiós per a Paula, que en aquell moment era el cònjuge més feble econòmicament. Així, Bustamante, a més de cedir-li la custòdia de Daniela a l'actriu, es va comprometre a pagar el col·legi de la seva filla i unes despeses mensuals superiors als 6.000 euros.

La parella va aconseguir mantenir oculta la seva separació durant gairebé cinc anys, complint amb el compromís que tots dos havien signat el 2013 i, fins i tot, fent callar els rumors que seguien circulant a força de comentaris en xarxes socials i gaudint junts de les vacances tot i estar separats.

No obstant això, el 2018 es va descobrir que tots els rumors sobre el seu divorci eren certs, així doncs, David Bustamante i Paula Echevarría van trencar la seva relació diversos anys enrere. La farsa finalment es va descobrir, però els motius pels quals van fingir seguir junts segueixen encara són un misteri.

Però ara hi ha la possibilitat que una de les persones més properes a l'exparella, Francisco Juan Manjón, l'exassessor fiscal del cantant, reveli la raó per la qual l'actriu i el càntabre van estar mentint durant un lustre. Una cosa que podria succeir després de la denúncia que li ha imposat David Bustamante a qui va ser durant molts anys la seva mà dreta, i que ha desencadenat en un procés judicial que ha deixat completament enfadat i indignat a l'assessor.