Imatge d'arxiu de Rocío Flores

Nou intent de Rocío Flores per apropar-se a la seva mare: dos tatuatges

Es tracta de dos tatuatges molt relacionats amb la seva família materna

Avui, Rocío Flores torna a ser notícia. I en aquest cas no pel seu notable canvi d'imatge, després dels seus retocs i la seva pèrdua de pes sinó perquè s'ha fet dos tatuatges molt especials, relacionats amb la seva família materna. D'aquí que la seva mare, Rocío Carrasco, potser s'ha entendrit en descobrir-los. És més, podria ser que aquest gest signifiqués un pas en el seu futur acostament. En concret, ara la jove porta a la seva pell les firmes dels seus avis: el boxejador Pedro Carrasco i la cantant Rocío Jurado.

Rocío Flores ens torna a sorprendre

Fa uns dies, la filla d'Antonio David Flores va deixar amb la boca oberta als seus seguidors en descobrir el nou tatuatge que s'havia fet, concretament, a la zona de la cama esquerra s'havia gravat la data de naixement del seu avi patern (Juan). Un home pel qual sentia un gran afecte i que hauria complert aquest 2021 els 89 anys.

Aquest tatuatge ens va fer qüestionar el perquè no havia fet el mateix amb els seus avis materns, però, la jove ja tenia pensat alguna cosa al respecte i ara ha donat resposta a la nostra pregunta. Així, no ha dubtat a compartir en el seu compte d'Instagram dels dos nous tatuatges que s'ha fet i que són un homenatge a aquests.

Té les seves signatures en la seva pell

Rocío Flores tenia clar que volia uns tatuatges especials per als pares de la seva mare, i per descomptat ho ha aconseguit. Com ha mostrat en les 'stories' de l'esmentada xarxa social, ara els té molt presents en la seva pell i de forma original. En concret, el que ha fet ha sigut tatuar les signatures que ells tenien: la del seu avi en el seu avantbraç esquerre i la de la seva àvia a l'avantbraç dret.

La imatge amb què ha mostrat a aquests, l'ha acompanyat del següent comentari: «Són les 2 signatures dels meus avis, originals, calcades de pròpia mà». La rúbrica de Pedro Carrasco va acompanyada del tatuatge d'un guant de boxa que, com Rocío Flores ha explicat, és «amb el qual va guanyar el campionat del món».

La de Rocío Jurado, per la seva banda, està al costat d'una rosa. Això sí, la jove no ha volgut la signatura de la seva àvia com a artista sinó la personal. Per aquest motiu pot llegir-se: Rocío Mohedano, que era el seu veritable nom.

Imatge de l'Instagram de Rocío Flors, dels seus dos nous tatuatges
Rocío Flores porta tatuades les signatures dels seus avis materns | Instagram (@rotrece)

Un gest que haurà sorprès Rocío Carrasco

És cert que fa anys que Rocío Flores i Rocío Carrasco no tenen cap mena de relació, ja que un esdeveniment delicat del passat les va separar, i així segueixen des d'aleshores. Tanmateix, això segur que no haurà impedit que la filla de 'La més gran' hagi sentit emoció en conèixer que la seva primogènita s'ha fet aquests tatuatges, amb els quals la jove ve a deixar patent l'amor que sentia i sent pels seus avis.

Encara que ja no són aquí, Rocío se sent molt unida a tots dos. Així, ara amb el seu avi comparteix la seva passió: la boxa, perquè des d'un temps cap aquí ha començat a practicar-lo i li encanta. Pel que fa a la seva àvia, sempre ha dit que pensar en ella li provoca molta emoció i, d'aquesta manera, no pot evitar plorar en escoltar les seves cançons.

Unes cançons que el seu germà (David Flores) se sap fil per randa, i és que per a ell la seva àvia és un ídol. És més, abans del que ha fet la seva germana gran, ell ja portava tatuat en la seva pell a 'La més gran', concretament, es va tatuar les seves inicials artístiques: RJ.