Àlex Casademunt, cantant i artista mort als 39 anys el 2 de març de 2021

Feta pols: La col·laboradora de 'Sálvame' que tenia una estreta amistat amb Àlex

La tertuliana no ha pogut contenir les llàgrimes en iniciar l'emissió de 'Sálvame' d'avui

La mort d'Àlex Casademunt ha enxampat a tothom amb el peu canviat. Fins i tot, molts dels famosos que tenien amistat amb el cantant català afirmen en les seves xarxes socials que encara no creuen el que ha passat. Una de les grans sorpreses ha sigut Marta López, col·laboradora de 'Sálvame', i que avui ha acudit al seu lloc de treball totalment descomposta.

El vincle entre el català i la col·laboradora era tan gran, que fins i tot els seus caps l'han trucat aquest matí per saber si es veia amb forces per poder acudir a la feina, un oferiment que ella no ha volgut perdre i s'ha presentat a les instal·lacions de 'Mediaset' per poder explicar tot el que ha estat per a ella l'exconcursant de 'Operación Triunfo', que ahir va perdre la vida en un accident de trànsit a la població catalana de Mataró.

La col·laboradora de 'Sálvame' que va tornar al mig per la porta gran per haver viscut una infidelitat televisada per l'advocat Alfonso Merlos, avui ha obert l'edició del programa de les tardes entre llàgrimes i sense poder verbalitzar paraula, mentre que Carlota Corredera intentava sostreure-li les primeres declaracions referides a la mort del seu íntim amic.

Si intentem investigar el vincle que va unir a Marta amb Casademunt, la resposta la trobem al plató de 'Crónicas Marcianas'. En la primera dècada del 2000, López es trobava treballant en el programa de Xavier Sardà i ells mateixos paraven el bus dels concursants d'OT' què sortien de celebrar la seva gala setmanal.

En aquest moment i com Àlex va ser un dels primers a sortir del 'talent' musical, es va convertir molt aviat en tertulià i convidat habitual de Telecinco, una nova faceta televisiva i que li va servir per enfortir la seva amistat amb l'actual col·laboradora de 'Sálvame'.

Un cop va acabar aquesta aventura televisiva i, fins i tot durant, Marta López i Àlex Casademunt van emprendre diversos negocis junts com una discoteca anomenada 'Índia', que van obrir l'any 2007, i també amb la complicitat de Kiko Hernández, que va treballar amb ells en el citat programa.

No obstant això, aquest negoci va durar molt poc, però l'amistat va perdurar en el temps i van portar a terme altres empreses que millor o pitjor, els van servir per guanyar alguns diners fora de la televisió. La col·laboradora ha explicat que l'Àlex es referia a ella com a «soci», fent referència a la versió reduïda del terme sòcia. Deixant entreveure l'estreta connexió que ha existit fins avui dia entre els televisius.