Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

Jorge Javier Vázquez trenca les normes de Telecinco i ataca Ana Rosa Quintana

El presentador ha fet befa de la seva companya de cadena

Sense cap dubte, dos dels presentadors estrella de Telecinco són Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana. Aquestes dues figures que mantenen cordialitat en el tracte, ja que, fins i tot, van arribar a treballar junts anys enrere. Ara, però, ha passat alguna cosa entre ells, en concret, és que ell s'ha burlat de la seva companya de cadena, fent befa d'una secció que aquesta té en el seu programa. Ens estem referint a la carta editorial amb la qual la periodista sol començar cada dia 'El programa d'AR'. I aquesta broma no ha agradat a 'Mediaset'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquest passat diumenge, Mónica Hoyos va acudir al 'Deluxe' per sotmetre's a un polígraf sobre el seu xicot. Aquest, conegut a la televisió com a senyor Sánchez, ha generat una gran controvèrsia, perquè se l'ha acusat d'estafador i, fins i tot de tenir addicció al joc. Precisament una de les col·laboradores que més ha carregat contra aquest és María Patiño, tant és així que durant la nit va rebre un missatge d'ell dient que la denunciaria per les informacions que estava donant.

En un moment determinat, la periodista va reconèixer que havia de marxar de plató. No obstant això, la van convèncer que es quedés, i això va donar lloc a la broma de Jorge Javier Vázquez.

Jorge Javier se'n riu d'Ana Rosa

El fet que María Patiño decidís quedar-se fins al final del 'Deluxe', que sol acabar passades dos quarts de tres de la matinada, va fer que el presentador gastés una broma. Així, tal com recull 'El Televisero', no va dubtar a dirigir-se a la seva companya per dir-li: «Al final acabaràs llegint la carta editorial d'Ana Rosa, que sol ser del senyor Sánchez». Unes paraules que van fer riure tant al mateix Jorge Javier com als seus companys.

I és que aquesta broma va ser un clar atac cap a Quintana, concretament, es burlava del fet que la presentadora dugui a terme aquesta secció al seu programa carregant pràcticament cada dia contra el senyor Sánchez. Però no el de Mónica Hoyos sinó el president del Govern. La presentadora aprofita qualsevol tema per carregar contra ell, des de qüestions polítiques fins a la gestió de la pandèmia. I això està fent que el seu nombre de detractors vagi en augment.

Sí, hi ha qui consideren que no és imparcial, que sempre veu el negatiu d'un 'costat', però no de l'altre... És més, fins i tot en alguna ocasió s'ha vist ficada en un seriós compromís, donant dades incorrectes per atacar el govern espanyol. I sembla que Jorge Javier Vázquez és conscient de tot això i ha volgut llançar-li un 'zasca' a la seva companya.

No és el primer 'zasca' entre els presentadors

Aquesta broma del conductor del 'Deluxe' no és la primera pica-baralla que es produeix entre ells. I és que mostra d'això és que fa uns mesos els dos presentadors es van enfrontar per un altre tema, en concret, per la guerra entre els Rivera i els Pantoja per l'herència de Paquirri. Des del primer moment, Jorge Javier Vázquez es va posicionar a favor de Kiko Rivera, assegurant sobre Isabel Pantoja que «no hi ha període de la seva vida exempt de polèmica, d'acusacions que, gairebé totes elles, tenen a veure amb una desmesurada ambició i un amor gairebé obsessiu pels diners».

Quintana, per la seva banda, es va posar de la banda de la 'tonadillera'. Però, en el seu cas no va usar cap argument de pes, sinó que simplement ho va fer dient que Kiko perdia credibilitat en donar el seu testimoni amb el 'look' que porta.