Àlex Casademunt en un primer pla mirant fixament a l'objectiu de la càmera

Les imatges de Bustamante i Manu Tenorio en el seu últim adeu a Àlex Casademunt

Tots es troben a Barcelona per acomiadar al seu company d''Operación Triunfo'

Van ser moltes les generacions que es van emocionar amb la primera edició d'Operación Triunfo' que Televisió Espanyola va emetre entre els anys 2001 i 2002. Per a molts els seus concursants com Rosa, Chenoa, Bisbal, Bustamante o Nuria Fergó van ser un amic més, un membre més de la seva família. I és que a més va traspassar les càmeres la gran unió que hi va haver entre els 16 concursants i, per això, la pèrdua tan primerenca i de manera tan tràgica d'Àlex Casademunt els ha colpejat durament.

A molts d'ells els agafava la notícia lluny de Barcelona, concretament de Mataró, ciutat on el cantant va perdre la vida en el fatídic accident i on es troba el tanatori on està sent vetllat seu cos. Malgrat això, molts d'ells no han dubtat a agafar un tren i desplaçar-se primer a la ciutat comtal i després la localitat de la costa barcelonina.

I és que l'Àlex era sens dubte un dels membres de la primera generació d'Operación Triunfo' més estimats. No és per això estrany que hagin estat diversos els excompanys, però principalment amics que han volgut acompanyar a la seva família en aquests moments tan durs. Un dels que no ha volgut faltar en aquests moments tan difícils ha sigut el que va ser el seu amic inseparable dins de l'acadèmia: David Bustamante.

David Bustamante a l'aeroport del Prat de Barcelona
David Bustamante a l'Estació de Sants de Barcelona | GTRES

Altres dels concursants que tampoc han dubtat a viatjar fins a Barcelona per donar l'últim adeu al cantant han sigut Manu Tenorio, Nuria Fergó, Chenoa o Natalia. Tots ells han compartit un tren que els ha portat fins a la ciutat catalana des de Madrid.

Manu Tenorio a la seva arribada a l'estació de Sants de Barcelona
Manu Tenorio a la seva arribada a l'estació de Sants de Barcelona | GTRES

I la realitat és que el que es pot veure en les imatges captades a la seva arribada a Barcelona, els cantants estan totalment destrossats per la pèrdua d'un gran amic. Tot i que no han volgut fer moltes declaracions als mitjans, les seves cares ho deien tot i és que, com dèiem, si hi ha una edició d'Operación Triunfo' que va destacar per la unió dels seus concursants va ser la primera.

Les últimes paraules de Chenoa o Bustamante

Però encara que no han volgut gairebé parlar davant els periodistes que els esperaven, David Bustamante o Chenoa sí que havien utilitzat prèviament les seves xarxes socials per mostrar el seu dolor per la mort d'Àlex Casademunt.

El cantant càntabre s'expressava així en el seu compte d'Instagram: «No és just! No puc... Per què? Que algú em digui que és mentida! Havíem quedat, teníem plans! Tocat i enfonsat... T'estimo germà... DEP». A més, tancava així qualsevol rumor que pogués haver-hi sobre si s'havien distanciat en els últims temps.

Chenoa utilitzava el seu compte de Twitter per enviar uns últims missatges de comiat a qui va ser un dels seus grans amics durant i fora del concurs. «T'estimo Àlex. T'estimo molt. Ves tranquil, aquí sempre estaràs al nostre costat. La meva música és la teva veu. Àlex Casademunt. Tot el meu afecte a la seva família, amics, els meus companys», escrivia. A més afegia «Segueixo sense creure-m'ho... A tots els que vam viure 'OT1' ens ha marxat avui un trosset de nosaltres amb ell. Ànim i molta força per a la seva família, els seus amics, per a tu i els teus 'compis'. Sempre sereu els nostres 16. Bon viatge, Àlex!».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.