Maria Teresa Campos sortint d’un restaurant de Madrid (03-03-2020)

María Teresa Campos va intentar enfonsar els inicis d'una coneguda presentadora

Juan del Val ha visitat el programa per presentar el seu últim llibre i ha aprofitat l'oportunitat

A les Campos els apareixen els enemics per desenes, fins i tot quan sembla que l'ocasió no va amb elles. Ahir a la tarda, 'Sálvame' va rebre la visita del periodista i escriptor Juan del Val, que es troba publicitant el seu nou llibre. El programa li va preparar al convidat tot un seguit d'imatges relacionades amb el món del cor per saber la seva opinió sobre els temes més candents de la premsa rosa.

Certament, Del Val podia passar per sobre dels assumptes que se li plantejaven, però no va ser així. Va voler mullar-se fins al fons i revelar un tema que fa anys que es porta callant. Jorge Javier Vázquez li va preguntar a Juan pel clan de les Campos i l'escriptor va ser molt contundent amb la resposta.

La seva opinió s'ha basat sobretot en Maria Teresa Campos, primerament assenyalant que no té res a dir sobre la seva carrera i la seva reputació de molts anys, però, no obstant això, sí que tenia un retret per fer-li en l'aspecte més personal.

Juan del Val, que alhora és marit de la presentadora Núria Roca, ha dit que no té molt bon record de quan la malaguenya va ser cap de Roca en un dels seus primers treballs en televisió. Segons sembla, la Campos no l'hi va posar gens fàcil a Nuria en els seus inicis i li va complicar una mica l'existència quan justament intentava fer-se un lloc dins d'aquest dur i exigent mig.

L'escriptor va dir que amb ell sempre ha tingut un tracte correcte, però que el que va fer amb la seva dona ha acabat marcant molt l'opinió que té ell sobre la veterana presentadora, i que està a portes d'estrenar un nou programa a Telecinco, on entrevistarà diverses personalitats a bord d'un camió plató que li han construït a mida per a l'ocasió.

'El Confidencial' ha anat més enllà i ha buscat l'origen d'aquesta batussa entre presentadores. Segons sembla, tot va succeir quan Telecinco va iniciar un programa anomenat 'Buenas tardes' i que va dirigir María Teresa Campos per fer front a 'Sabor a ti', el programa que estava fent Antena 3 amb Ana Rosa Quintana.

Per presentar el programa que dirigia la Campos, Telecinco va optar per una jove Nuria Roca, posant-la en una tessitura molt complicada i que va acabar amb María Teresa proclamant-se presentadora de l'espai i apartant Roca a un segon lloc.

La remor d'aquesta època anava més enllà i destapa les veritables intencions de Maria Teresa. Tot i que finalment la malaguenya es va posar al capdavant  de l'espai de Telecinco, sembla que aquesta va proposar a la seva filla, Terelu, perquè fos l'encarregada de presentar el programa, sota les seves ordres. És a dir, María Teresa volia que la seva filla fos la que es mesurés en audiències amb Ana Rosa, deixant de nou a Nuria Roca en una posició inferior i sense massa opcions de poder brillar en aquest projecte.

Del Val té millors paraules per Terelu

No obstant això, l'escriptor va tenir millors paraules per Terelu. De fet, no ha tingut problemes a reconèixer que la col·laboradora de 'Viva la vida' sempre ha sigut molt generosa amb ells i sempre s'ha mostrat molt propera a ells quan han coincidit. La veritat és que les Campos han tingut molts detractors, alguns de més pes i uns altres de menor rellevància, però amb l'arribada de l'opinió de Juan del Val, de nou se segueixen posant en escac les formes de la malaguenya.

De moment, desconeixem la versió de María Teresa i si va viure tal com es narra aquesta època en la qual primer va dirigir a Roca i més tard, es va posar a ocupar el seu lloc al plató d'aquest format. Tampoc sabem com reaccionarà Nuria Roca en  veure que el seu marit l'ha posat en aquest compromís públicament.