El calvari de Terelu Campos per culpa d'un seguidor obsessionat

Terelu va rebre el suport i l'escalf dels seus companys de programa

Les Campos amb Toñi Moreno en un plató de televisió
Terelu Campos va rebre el suport de la seva mare i de la seva germana | GTRES

L'actual col·laboradora de 'Viva la vida' es va sincerar ahir en el seu programa, aprofitant que Irene Rosales explicava l'assetjament què ha estat rebent en els últims mesos per part d'un seguidor anònim. Després de conèixer el testimoni de la dona de Kiko Rivera, Terelu va voler explicar el que ha viscut en els últims anys, amb cert recel, per por que tot es tornés a reactivar.

La col·laboradora, visiblement nerviosa va voler relatar uns fets que va patir temps enrere i que la va obligar a modificar els seus horaris i rutines per poder despistar al seu assetjador.

Amenaces molt greus

Campos va explicar que durant molt de temps va rebre trucades gairebé cada dia d'un home que l'amenaçava d'abusar d'ella sexualment i que a més, li deia que l'aniria a buscar a la porta de Mediaset per esperar que sortís del seu lloc de treball. La presentadora explicava que la policia va intentar enxampar-lo però com que realitzava les trucades des de diferents cabines mai van aconseguir situar-lo en cap lloc. Finalment va ser la pròpia presentadora qui va aconseguir aturar-lo, agafant una de les seves trucades i dient-li que sabia qui era. A partir d'aquell moment mai més va rebre cap de les seves trucades.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari