Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Camilo Sesto i Camilo Blanes Omelas

Camilín, l'hereu del testament de Camilo Sesto

La lectura oficial serà el dilluns que ve, però ja s'han destapat detalls substanciosos del contingut del document

Camilo Sesto i Camilo Blanes Omelas
Camilo Sesto i el seu fill, Camilo Blanes Ornelas | Divinity

 

Comencen a destapar-se més detalls sobre l'herència del cantant valencià Camilo Sesto, que va morir el passat dia 8 de setembre, després d'una llarga malaltia. Una herència que està arreplegada en el testament del cantant i que va provocar que el seu fill Camilo Blanes, de 36 anys, suspenguera l'homenatge que l'Ajuntament d'Alcoi havia programat per al dijous passat.

I és que la relació entre el cantant alcoià i el seu fill no era bona i ja feia temps que s'especulava sobre la possibilitat de què Cristóbal Hueto, mà dreta de Camilo Sesto haguera pogut canviar el testament. Però, tal com han avançat diferents revistes com 'Semana' i 'Lecturas', pareix ser que tota la fortuna de l'estrella serà per a Camilín.

Vora 2 milions d'euros i 4 propietats

Camilo Blanes Ornelas, fill únic de la breu relació entre Camilo Blanes i de la mexicana Lourdes Ornelas, pareix ser que heretarà vora 2 milions d'euros i 4 propietats immobiliàries, entre d'elles el xalet de Torredolones a on Sesto va viure la major part de la seua vida, a més dels drets sobre les seues cançons que pugen a 200.000 euros anuals, segons informa 'Las Provincias'.

Per a confirmar definitivament que Camilo Jr. serà l'hereu universal de l'artista valencià –amb Cristóbal Hueto com a marmessor– caldrà esperar al dilluns de la setmana que ve, que és quan es farà la lectura oficial del testament. Serà a partir d'eixe moment que se sabrà si la ciutat que va vore nàixer al valencià que va conseguir el primer disc de platí en Espanya podrà fer-li una despedida oficial, amb la recepció de les seues cendres, com estava previst.

També pots llegir...