YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Camilín, l'hereu del testament de Camilo Sesto

La lectura oficial serà el dilluns que ve, però ja s'han destapat detalls substanciosos del contingut del document

Camilo Sesto i Camilo Blanes Omelas
Camilo Sesto i el seu fill, Camilo Blanes Ornelas | Divinity

Comencen a destapar-se més detalls sobre l'herència del cantant valencià Camilo Sesto, que va morir el passat dia 8 de setembre, després d'una llarga malaltia. Una herència que està arreplegada en el testament del cantant i que va provocar que el seu fill Camilo Blanes, de 36 anys, suspenguera l'homenatge que l'Ajuntament d'Alcoi havia programat per al dijous passat.

I és que la relació entre el cantant alcoià i el seu fill no era bona i ja feia temps que s'especulava sobre la possibilitat de què Cristóbal Hueto, mà dreta de Camilo Sesto haguera pogut canviar el testament. Però, tal com han avançat diferents revistes com 'Semana' i 'Lecturas', pareix ser que tota la fortuna de l'estrella serà per a Camilín.

Vora 2 milions d'euros i 4 propietats

Camilo Blanes Ornelas, fill únic de la breu relació entre Camilo Blanes i de la mexicana Lourdes Ornelas, pareix ser que heretarà vora 2 milions d'euros i 4 propietats immobiliàries, entre d'elles el xalet de Torredolones a on Sesto va viure la major part de la seua vida, a més dels drets sobre les seues cançons que pugen a 200.000 euros anuals, segons informa 'Las Provincias'.

Per a confirmar definitivament que Camilo Jr. serà l'hereu universal de l'artista valencià –amb Cristóbal Hueto com a marmessor– caldrà esperar al dilluns de la setmana que ve, que és quan es farà la lectura oficial del testament. Serà a partir d'eixe moment que se sabrà si la ciutat que va vore nàixer al valencià que va conseguir el primer disc de platí en Espanya podrà fer-li una despedida oficial, amb la recepció de les seues cendres, com estava previst.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari