Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Carrillo ha abandonado temporalmente 'GH VIP'

Alba Carrillo abandona 'GH VIP' per problemes judicials

L'ex de Feliciano López ha sortit el matí d'aquest dimecres i s'espera que es reincopori aviat al 'reality'

Alba Carrillo ha abandonado temporalmente 'GH VIP'
Alba Carrillo ha abandonat temporalment 'GH VIP' | Telecinco

 

Alba Carrillo s'ha vist obligada a abandonar 'GH VIP 7' de manera urgent aquest dimecres per problemes judicials. Ho anunciava Isabel Rábago al programa 'Ya es mediodía', fent saltar totes les alarmes. De totes maneres, es tracta d'una sortida temporal i es preveu que la model es reincorpori  com més aviat millor.

«No es deu a una expulsió disciplinària ni a un abandonament voluntari», afegia la periodista per tranquil·litzar els espectadors, que de primeres es pensaven que l'ex de Feliciano no havia pogut aguantar més els enfrontaments amb Hugo Castejón.

Ha de comparèixer a un procés judicial

El motiu pel qual Alba Carrillo ha sortit de 'GH VIP' té rerefons judicial.  Havia de comparèixer aquest mateix dimecres en un procés i ha arribat al jutjat amb uns cascos al cap per evitar filtracions de l'exterior, rodejada de mitjans de comunicació que esperaven la seva arribada. La model sortia de la casa de 'GH VIP' molt d'hora al matí, acompanyada per membres de producció del programa.

«Ens asseguren que està completament aïllada», informava Isabel Rábago. Un cop es resolgui el procés judicial, Alba Carrillo tornarà a la casa de Guadalix com a polèmica concursant que ha estat fins ara.

 

 

També et pot interessar...