María José Campanario ha estat vista fent vida quotidiana a Lloret de Mar

Campanario més feliç que mai: Telecinco, obligada a pagar-li un dineral

La cadena de televisió haurà d'indemnitzar-la per vulnerar el seu dret a l'honor i a la intimitat

Maria José Campanario és ja una experta en guanyar judicis. La mediàtica odontòloga va interposar una demanda contra Mediaset per vulnerar el seu dret a l'honor i a la intimitat per certes informacions emeses al programa 'Sálvame' i ha guanyat. La Justícia li ha donat la raó a la parella de Jesulín de Ubrique i ha condemnat Mediaset en primera instància a pagar una indemnització de 168.000 €.

Campanario ja ha guanyat quatre querelles per vulnerar el seu dret a la intimitat

Amb aquesta, ja són quatre les demandes que ha fet i ha vençut Maria José Campanario contra el grup comunicatiu, segons ha avançat la revista '¡Hola!'. En tots els casos, Campanario ha interposat querelles per vulneracions al seu dret a l'honor i a la intimitat en programes de Telecinco.

A principis de desembre, el Jutge ja va condemnar a la productora 'La fábrica de la tele' i al col·laborador de 'Sálvame' Kiko Hernández a indemnitzar-la amb 2.000 € per danys morals.  Els motius eren exactament els mateixos: parlar de la malaltia de Campanario, que pateix fibromiàlgia.

María José Campanario ha guanyat la batalla en els tribunals contra Telecinco
L'octubre va guanyar un judici contra Telecinco i la presentadora Maria Patiño per intromissió a l'honor i a la intimitat | CATALUNYA DIARI

A l'octubre també va guanyar un judici contra Telecinco i la presentadora Maria Patiño per intromissió a l'honor i a la intimitat. Va interposar la denúncia perquè la presentadora havia assegurat a 'Sábado Deluxe' que Maria José Campanario havia «agafat pel coll la seva sogra». La sentència estableix que ni Telecinco ni Patiño van poder demostrar que aquesta afirmació fos certa, de manera que la van indemnitzar amb 6.000 €. 

Mediaset acumula 184.000 € en indemnitzacions a Maria José Campanario

A més, Mediaset, 'La fábrica de la tele' i el periodista José Antonio León ja van ser condemnats aquest juny a indemnitzar-la amb 8.000€ per un delicte d'intromissió a la intimitat.  Veient l'historial de querelles entre Maria José Campanario i Mediaset, es pot comprovar que l'odontòloga és una experta en drets i vulneracions. Pot ser a 'Sálvame' i Telecinco els sortiria més a compte no tornar a parlar de Campanario i estalviar-se les indemnitzacions, que ja ascendeixen a 184.000 € en total.

També et pot interessar...