María José Campanario guanya la batalla judicial contra Telecinco

La parella de Jesulín de Ubrique va demandar a María Patiño i a la cadena de televisió per una intromissió al dret de la seva intimitat
María José Campanario ha guanyat la batalla en els tribunals contra Telecinco | CATALUNYA DIARI

 

Aquest any María José Campanario està sortint victoriosa de totes les batalles judicials a les quals s’ha enfrontat. Fa quatre mesos va guanyar el judici contra el periodista José Antonio León, Mediaset i ‘La Fábrica de la Tele’, els quals va demandar per violar la seva intimitat al fer pública informació sobre la seva salut. Ara, la Campanario ha tornat a tenir la justícia de la seva part durant el tribunal contra María Patiño i Telecinco.

 

María José Campanario guanya judicialment a María Patiño i Telecinco

La notícia de la victòria l’ha donat a conèixer Averum Abogados, el bufet que ha preparat la defensa de la dona de Jesulín de Ubrique. Tant el Jutjat de Primera Instància número 2 de Arcos de la Frontera com l’Audiència Provincial de Cadis, han imposat una multa a Telecinco y a María Patiño per intromissió a la intimitat i al dret a l’honor de l’afectada.

 

Així doncs, la cadena televisiva i la periodista de premsa rosa hauran d’abonar la quantitat de 6.000 euros a María José Campanario com indemnització, a més de tenir l’obligació de llegir la sentència durant el programa de ‘Sálvame Deluxe’.

 

María Patiño va fer pública informació íntima de la dona de Jesulín de Ubrique  | TELECINCO

 

En concret, el conflicte va tenir lloc anys enrere quan María Patiño va confessar en el plató de ‘Sálvame Deluxe’ que la dona de Jesulín havia agafat pel coll a la seva sogra durant una discussió. Aquest fet va provocar que María José Campanario interposés una demanda tant a la periodista com a Telecinco, i ha estat ara quan la sentència s’ha resolt.

 

El primer judici va celebrar-se l’abril de 2007, i el tribunal va condemnar Telecinco. Tot i això, el procés s’ha allargat fins al dia d’avui i la nora de Carmen Bazán ha aconseguit que la justícia estigui de la seva part.

 

També pots llegir...