María José Campanario guanya la batalla judicial contra Telecinco

La parella de Jesulín de Ubrique va demandar a María Patiño i a la cadena de televisió per una intromissió al dret de la seva intimitat

María José Campanario ha guanyat la batalla en els tribunals contra Telecinco
María José Campanario ha guanyat la batalla en els tribunals contra Telecinco | CATALUNYA DIARI

Aquest any María José Campanario està sortint victoriosa de totes les batalles judicials a les quals s’ha enfrontat. Fa quatre mesos va guanyar el judici contra el periodista José Antonio León, Mediaset i ‘La Fábrica de la Tele’, els quals va demandar per violar la seva intimitat al fer pública informació sobre la seva salut. Ara, la Campanario ha tornat a tenir la justícia de la seva part durant el tribunal contra María Patiño i Telecinco.

María José Campanario guanya judicialment a María Patiño i Telecinco

La notícia de la victòria l’ha donat a conèixer Averum Abogados, el bufet que ha preparat la defensa de la dona de Jesulín de Ubrique. Tant el Jutjat de Primera Instància número 2 de Arcos de la Frontera com l’Audiència Provincial de Cadis, han imposat una multa a Telecinco y a María Patiño per intromissió a la intimitat i al dret a l’honor de l’afectada.

Així doncs, la cadena televisiva i la periodista de premsa rosa hauran d’abonar la quantitat de 6.000 euros a María José Campanario com indemnització, a més de tenir l’obligació de llegir la sentència durant el programa de ‘Sálvame Deluxe’.

María Patiño torna a la feina després de casar-se a Sri Lanka
María Patiño va fer pública informació íntima de la dona de Jesulín de Ubrique  | TELECINCO

 

En concret, el conflicte va tenir lloc anys enrere quan María Patiño va confessar en el plató de ‘Sálvame Deluxe’ que la dona de Jesulín havia agafat pel coll a la seva sogra durant una discussió. Aquest fet va provocar que María José Campanario interposés una demanda tant a la periodista com a Telecinco, i ha estat ara quan la sentència s’ha resolt.

El primer judici va celebrar-se l’abril de 2007, i el tribunal va condemnar Telecinco. Tot i això, el procés s’ha allargat fins al dia d’avui i la nora de Carmen Bazán ha aconseguit que la justícia estigui de la seva part.

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari