Canales Rivera

Canales Rivera i els missatges que demostren que va ser infidel a la seva xicota

Canales Rivera és qüestionat per la seva lleialtat

Canales Rivera s'ha vist 'esquitxat' les últimes hores pel més que flirteig entre Alba Carrillo, amb qui ell va tenir un 'affaire', i Jorge Pérez. El torero l'ha acusat a ella de 'vendre' els fets i la model no s'ha quedat callada. L'ha titllat d'infidel, perquè diu que ha estat infidel a la seva parella amb ella.

Ha estat una greu declaració que Canales Rivera ha negat afirmant que té missatges que confirmen que té raó.

Canales Rivera fa enfadar Alba Carrillo

El nebot de Paquirri va tenir fa un any, aproximadament, un breu idil·li amb la model que vam descobrir per la portada d'una revista del cor que havia aconseguit enxampar-los fent-se un petó.

Ara, aquest 'affaire' ha tornat a cobrar protagonisme als mitjans. Ha passat després que Canales carregués contra Alba per la seva història amb Pérez. I és que a Sálvame ha dit: «Com que està soltera pot fer el que li doni la gana, però tampoc no l'eximeixo de responsabilitat».

«Ella diu que Jorge és el seu amic, però a un amic no se li fa un petó ni se l'abraça». A més, ha donat més informació sobre la 'relació' que ells van mantenir: «No sé qui va donar la notícia, però jo tinc clar que no vaig explicar res. Després d'aquella nit, no va tornar a passar res més entre nosaltres perquè estava profundament enamorat de la meva dona».

Muntatge de fotos d'Alba Carrillo i Canales Rivera
Canales Rivera va tenir fa temps un idil·li amb l'ex de Fonsi Nieto | CatalunyaDiari

L'acusació de Canales Rivera cap a la model l'ha fet esclatar a Ya es mediodía. Tan contundent com és ella, li ha etzibat: «M'alegro que, per fi, treballis, després de tants dies. Sí, va tornar a passar, sí, vam tornar a anar al llit junts».

«Si estaves tan enamorat,, què fas tornant-te a ficar al llit amb mi? Compte. Et puc desmuntar el que tens amb la de Toledo quan vulgui, perquè puc dir el que ens vas explicar a mi i a una amiga de la dona que tant estimes. De mi no parlis».

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Canales Rivera l'ha vist 'esclatar' després de sentir les seves paraules | Mediaset

Després, ha afirmat: «Mai a la meva vida he venut ningú perquè quan he volgut fer una exclusiva, l'he feta. I, per descomptat, si hagués de dir que he estat amb algú no seria amb tu, perquè ets una punyetera taca al meu jersei. Els que em vau vendre vau ser tu i els teus amics, que esteu pelats».

«Marta (López), et va deixar tan insatisfeta com a mi? Tens molta fama pel que després ets».

Canales Rivera nega la infidelitat i diu que té proves

Canales Rivera ha decidit respondre a tot el que ha dit Alba. Ho ha fet a Sálvame, on ha negat haver enganyat la seva xicota: «En cap moment he estat infidel a la meva parella amb ella. Jo la segona vegada que hi soc, sopant a casa d'uns amics, encara no he anat a demanar perdó a la meva parella».

«És més, jo tinc uns missatges en què ella em parla en una data en què jo encara no havia aparegut per Toledo. Aleshores, aquesta part la té totalment desmuntada».

Canales Rivera
Canales Rivera ha negat rotundament el que va explicar Alba | Europa Press

Després, ha manifestat: «Alba pot dir el que vulgui. Jo he estat una segona vegada amb ella, però estava solter i no tenia cap compromís amb ningú. La resta, m'és totalment igual, ja conec el seu personatge».

Amb aquestes paraules, Rivera no sembla que hagi 'apagat el foc'. Més aviat, l'ha avivat, així que queda esperar la resposta de la model, que segur que arribarà.