Primer pla de Junco, la dona de Bernardo Pantoja.

La vídua de Bernardo Pantoja, al descobert: per què guanya tants diners

Bernardo es va casar amb Junco per legalitzar la seva situació

Bernardo Pantoja va morir fa més d'una setmana, però encara hi ha molts assumptes que cerquen resposta. Per això, a Telecincos'estan plantejant contractar un intèrpret per entrevistar la seva vídua perquè és japonesa i no parla bé el castellà. Ara, Junco ha concedit una entrevista al reporter José Antonio León i ha deixat clar que els Pantoja han estat injustos amb ella.

Bernardo Pantoja es va casar fa 10 anys amb ella i el casament va estar carregat de polèmica i marcat per les absències. Ni Isabel ni la seva filla Anabel van anar a l'enllaç, gest que va situar Junco en una posició realment complicada. En aquell moment no podia parlar, se sentia lligada de peus i mans, però ja no té res a témer: vol fer el pas.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja
Bernardo Pantoja segueix al punt de mira | CatalunyaDiari

Bernardo adorava la japonesa, es van conèixer perquè ella li va llogar una habitació i des del primer moment van connectar. És artista, fa classes de ball i sempre ha tingut treballs honrats, com ara cosir mascaretes i vestits de gitana. I com que el públic s'ha posicionat al seu costat, Anabel ha donat un cop a taula perquè no consenteix que la seva tieta quedi malament.

Han acusat Isabel de tractar malament Junco i d'amenaçar-la de fer-la fora de casa, però Anabel assegura que res d'això és cert. Reconeix que la casa que habitava Bernardo pertany a la cantant, però això no vol dir que Junco hagi de quedar-se al carrer. Sempre ha mirat pel seu benestar, de fet està parlant amb la gestoria per tramitar-li una pensió.

Pantoja va rebre moltes crítiques al seu moment perquè va estar a punt de vendre Isabel a canvi de diners. Segons sembla, li concediria una entrevista a Kiko Hernández perquè la seva situació era desesperada i necessitava liquiditat. La vídua de Paquirri se'n va assabentar i li va prestar una quantitat força elevada, tot perquè no trenqués el seu silenci a la revista QMD.

Bernardo Pantoja va rebre un regal inesperat

Bernardo va tenir molts problemes amb Mercedes Bernal, mare d'Anabel. Es van separar fa molts anys, però Mercedes sempre va comptar amb ell perquè sabia que la seva situació era complicada. Per això li va fer un regal: pagar el seu divorci perquè la nova dona pogués tenir una pensió de viduïtat en un futur.

Foto de Bernardo Pantoja i Junco.
Bernardo Pantoja va tenir molts problemes amb la seva exdona | GTRES

Anabel, molt molesta, va entrar per telèfon a Sálvame i va revelar que Junco estava guanyant diners gràcies a Mercedes. «Es van casar gràcies al fet que la meva mare va signar el divorci i va pagar el divorci perquè es casessin i li pogués quedar una pagueta». Junco està completament perduda, però compta amb una ajuda econòmica que li permetrà tirar endavant.

Els Pantoja estan en peu de guerra i no volen que Junco parli, però és una cosa que no podran evitar. Hi ha la possibilitat que a Telecincoli ofereixin un bon xec a canvi que tregui a la llum tots els secrets del clan. S'ha parlat molt de la família, però cap font fiable ha tingut mai la gosadia de parlar en primera persona.

Bernardo Pantoja va deixar clar allò que volia fer

Bernardo ha estat incinerat, decisió que ha generat molta controvèrsia perquè suposadament no tot estaven d'acord. Però a Sálvamehan confirmat que era la seva darrera voluntat, ell no volia ser enterrat. Les cendres les té la seva dona i la seva filla, un gest de generositat que parla molt bé d'Anabel.

Tanmateix, Pantoja va cometre l'error de no alliçonar la seva dona i ara està desprotegida. La situació s'ha complicat perquè suposadament s'ha envoltat de persones que no li fan bé. A més a més, Belén Esteban assegura que ha confiat en amistats poc discretes.