Imatge de Luis Enrique Martínez

Luis Enrique no s'amaga i fa una bonica declaració sobre Catalunya: «M'encanta»

El tècnic de la selecció espanyola és un amant de les comarques gironines

Amb l'arribada de l'esperat mundial de Qatar, hi ha hagut diverses sorpreses. Una d'elles ha estat la nova feina que s'ha buscat Luis Enrique. I és que ara no només és l'entrenador de la selecció espanyola, sinó que també s'ha fet 'streamer'.

L'exfutbolista ha pres la decisió d'obrir-se un canal a la plataforma nord-americana Twitch. Així, a través d'ella comenta el progrés de l'equip espanyol en directe. A les 8 del vespre, gairebé cada dia, es connecta en directe i aprofita per valorar com ha actuat el seu equip i per respondre les preguntes que els seus seguidors vulguin fer-li.

El passat dissabte, un usuari de Twitch es va acostar a ell per preguntar-li si coneixia Girona  i si li agradava. A aquesta qüestió, l'entrenador va respondre afirmativament. Però, no va dir només això, sinó que també va especificar que li «encanta». 

I és que Girona, per a ell, és un lloc idíl·lic per posar en pràctica una de les seves activitats de lleure preferides: el ciclisme. A més a més,  Luis Enrique també va voler destacar la gastronomia, els paisatges i la costa Brava gironins. Tot plegat, indica que és «un espectacle, Girona és un lloc meravellós». 

Així, doncs, es veu que aquesta província catalana crida l'atenció i atrau no només turistes locals, sinó de tot arreu. Això, l'asturià ho té clar. Per això, considera Girona un lloc d'ensomni.

D'altra banda, val a dir que durant els seus 'streams' es mostra sempre proper i natural. De vegades, fins i tot fa bromes, i respon a tota mena de preguntes, encara que siguin d'allò més absurdes. A més, encara que li parlin malament, ell sempre contesta. En aquests casos, però, adopta més aviat un to irònic.

Primer pla de Luis Enrique.
Luis Enrique és un 'streamer' de categoria | GTRES

Tenint en compte la seva manera de ser durant cada 'stream', és normal que els usuaris vulguin preguntar-li de tot. De fet, l'ambient que crea dona una certa sensació de comoditat per als usuaris de la plataforma. Gràcies a les seves respostes, alguns es refereixen a ell com 'Luis Padrique', ja que sempre 'padreja' en les seves respostes, és a dir, que no decep ningú amb elles.