Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sara Carbonero posant a un 'photocall'

El càncer que Sara Carbonero va superar fa tres anys i l'uneix a Elena Huelva

El camí de Sara Carbonero cap a la recuperació

Des que a Sara Carbonero li diagnostiquessin un càncer d'ovari el 2019, la periodista s'ha implicat molt amb Elena Huelva,  una noia que pateix un sarcoma d'Ewing.

Des que Sara va saber la seva història, no deixa d'interessar-se per ella. Aquesta és potser l'única part bonica d'una malaltia que uneix persones perquè el camí sigui més fàcil de portar.

Va ser dimecres, 23 de novembre quan van saltar les alarmes per l'ingrés de Sara Carbonero. La presentadora va haver de ser ingressada a la Clínica Universitària de Navarra per ser operada d'urgència.

La decisió de ser operada va ser presa per l'equip mèdic de la Clínica, després de comprovar que alguna cosa no anava bé. I, tot i que no s'han pogut obtenir gaires detalls sobre l'estat de salut de la periodista, tot apunta que és favorable.

Mentrestant, Sara Carbonero continua ingressada a l'hospital on ha rebut les visites d'amics i familiars. Sobretot d'una de les seves millors amigues, Isabel Jiménez.

Foto de Sara Carbonero i Elena Huelva.
Sara Carbonero i Elena Huelva estan juntes a la lluita. | Instagram: @saracarbonero
 

L'evolució de Sara Carbonero

De moment, la periodista no s'ha pronunciat sobre el seu estat de salut. S'estima més continuar en silenci pel que fa a aquesta situació. Ja sabem que, tot i ser una gran comunicadora, no li agrada pronunciar-se pel que fa a temes personals.

L'única pista que ha donat Sara Carbonero ha estat a través de les xarxes socials, on ha penjat dues històries al seu compte d'Instagram. En una sona Poquito, un tema de Valeria Castro, per la qual Sara sent una gran afinitat.

De fet, en una de les seves intervencions al programa Que siga el baile a Radio Marca, va fer una referència a aquesta cançó. «Un dia escoltes una veu i una cançó que t'abriguen com feia temps que res no ho feia».

Però aquesta connexió no es va quedar aquí, ja que la periodista sent una gran admiració per la cantant. «Un altre dia tens la sort d'estar asseguda amb la seva autora, donant les gràcies perquè hi ha dones com ella», declarava.

Primer pla d'Elena Huelva.
Ningú entén tan bé la lluita d'Elena Huelva com Sara Carbonero. | Instagram: @elenahuelva02
 

La font d'inspiració de Sara Carbonero

Ja hem parlat abans de l'amistat especial entre Sara Carbonero i Elena Huelva. La periodista va conèixer la noia a través de les xarxes socials, on aquesta es va fer viral per explicar la seva història.

Amb gairebé 400 mil seguidors a TikTok, Elena és una font d'inspiració per a Sara Carbonero. Ara formen un gran equip conjuntament, on es donen un gran suport l'una a l'altra.

Totes dues saben com és de dur lluitar contra el càncer, i per desgràcia, totes dues viuen aquesta lluita. Una batalla que és molt difícil i que, per més que ho intentem la resta de mortals, no ho entendrem mai.

En una de les cites de Sara Carbonero, demostra com està d'unida a Elena i la gran admiració que sent per ella. «M'hauria quedat a viure a la nostra abraçada», deia llavors Sara al seu Instagram.

«Gràcies, no hi ha paraules per descriure la teva generositat, el teu coratge, la teva bondat, la teva llum i la teva energia. Les ganes d'estar bé, però sobretot, que els que t'envolten ho estiguin», així continuava Sara Carbonero el seu agraïment a Elena.

Estan tan unides que totes dues ja tenen plans per quan estiguin recuperades de la situació que viuen ara.