Candela, la desconeguda filla de 18 anys de José Coronado i Mónica Molina

De moment, la jove ha decidit no fer el salt a la pantalla, però potser acaba seguint el passos del seu pare

L'actor José Coronado durant la presentació de la sèrie 'Vivir sin permiso'
José Coronado i Mónica Molina van tenir una filla en comú: Candela | GTRES

Candela és la filla desconeguda que s'amaga rere José Coronado i Mónica Molina. La jove va néixer fruit de la relació d'amor entre tots dos actors i ara acaba de complir els 18 anys.

Encara que no és fàcil guardar l'anonimat quan neixes en el si d'una família d'artistes tan consolidada, la veritat és que la jove ha aconseguit mantenir-se al marge del focus mediàtic durant tots aquests anys.

La filla de José Coronado i Mónica Molina compleix 18 anys

José Coronado i Mónica Molina han estat molt recelosos de la intimitat de la seva filla des que era petita, una tasca que ja no podran continuar exercint ara que la seva filla és major d'edat. De fet, les aparicions públiques de la jove, tant en esdeveniments públics com en xarxes socials i mitjans de comunicació, havien estat molt puntuals.

No obstant això, després de complir els 18 anys d'edat el passat 5 de desembre de 2020, les imatges que la jove comparteix en les seves xarxes socials poden ser mostrades sense píxels, podent observar l'enorme semblança de la jove amb el seu pare.

Candela, la filla desconeguda de José Coronado i Mónica Molina

Candela va néixer l'any 2002 fruit de la relació que van mantenir José Coronado i l'actriu Mónica Molina durant anys. La història d'amor de la parella va estar plena d'anades i vingudes, arribant a separar-se pocs mesos després del naixement de la seva petita.

Per a l'actor es tractava del seu segon fill, ja que ja era pare de Nicolás, que va néixer fruit de la seva relació amb Paola Dominguín. Mentrestant, per a Mónica Molina va ser el seu debut com a mare.

Des de llavors, la parella d'actors ha mantingut una relació pròxima pel bé de la seva filla. Tal com ha revelat 'ABC', Candela va viure al costat de la seva mare durant els seus primers anys de vida, però la jove va decidir mudar-se pocs anys després al costat del seu pare i el seu germà Nicolás Coronado. A pesar que els joves es porten gairebé 15 anys de diferència, els fills de José Coronado mantenen una relació molt estreta.

No obstant això, a diferència del seu germà, que també és actor i model, Candela ha decidit mantenir un perfil baix i discret, fora del focus mediàtic que envolta a la resta de la seva família.

Candela manté un perfil baix a les xarxes socials, però podria convertir-se en actriu

En el compte d'Instagram de Candela, podem comprovar que la jove no ha volgut utilitzar la fama dels seus cognoms, Coronado i Molina, per a convertir-se en influencer, una faceta que podria explotar perfectament a causa del seu enorme potencial.

A més de tenir una bellesa natural heretada dels seus pares, a la jove li encanta posar enfront de la càmera i mostrar a través del seu compte d'Instagram el seu estil de vida.

No obstant això, amb poc més de 5.000 seguidors, la jove ha decidit compartir a penes un grapat de records amb els seus amics i el seu nuvi. En les seves publicacions l'hem pogut veure gaudir en grans festivals de música techno, així com de bonics moments i viatges al costat d'amics.

En el seu 'feed' d'Instagram, la jove també ha deixat un espai per al seu pare, del qual se sent profundament orgullosa. De les 14 publicacions que té en el seu perfil, una d'elles és una emotiva fotografia en la qual apareix de la jove de petita al costat del seu pare. De moment, Candela ha decidit no fer el salt a la pantalla, però cal esperar que pròximament decideixi seguir els passos dels seus pares.

Segons ha revelat el mateix José Coronado en una entrevista a 'ABC' concedida fa un parell d'anys, la seva filla té intenció de formar-se en el món de la interpretació i explotar el talent artístic que porta en la sang.


Comentaris

envia el comentari