YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Catalunya suma 1.490 nous casos de Covid-19 i 30 morts

Kiko Rivera fa el pas per enviar Isabel Pantoja al banc dels acusats

El DJ ha sol·licitat al seu bufet d'advocats assessorament jurídic-legal en matèria successòria

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera estan a punt d'iniciar una batalla judicial | Gtres

Kiko Rivera està disposat a arribar fins al final en la seva investigació sobre l'herència del seu pare, Paquirri. Durant l'especial 'Cantora, la herencia envenenada', el DJ va destapar els detalls més foscos de l'herència del torero i la gestió realitzada per la seva mare, a qui va acusar d'anteposar sempre els interessos econòmics.

Fins i tot, Kiko Rivera va arribar a confirmar la teoria dels seus germans Cayetano i Francisco Rivera, els quals fa anys que estan lluitant per recuperar els béns que el seu pare els va deixar en herència. Segons va confirmar el DJ, Isabel Pantoja va amagar béns del torero mort, al·legant un robatori per no tornar-los als fills majors del seu exmarit.

La lluita dels germans Cayetano i Francisco Rivera per l'herència del seu pare ha fet un gir radical després de revelar-se que no hi ha una ordre judicial que obligui a Isabel Pantoja a tornar aquests béns. Sembla, però, que Kiko Rivera està disposat a continuar la batalla dels seus germans per recuperar l'herència del seu pare.

Kiko Rivera, disposat a portar a la seva mare als tribunals per l'herència de Paquirri

Kiko Rivera vol que Isabel Pantoja depuri responsabilitats després de la gestió que va realitzar dels béns del seu pare, i ja ha posat el tema en mà dels seus advocats. 'Setien & Villamor Abogados' és el bufet que representa els interessos de Kiko Rivera, i ha sorprès a tots emetent un comunicat amb motiu de les últimes informacions sobre els temes legals del DJ pel que fa a l'herència de Paquirri.

En el comunicat confirmen que Kiko Rivera «ha encomanat la defensa dels seus interessos a aquest bufet», però adverteixen que la seva política «d'absoluta confidencialitat i el secret professional» els impedeix fer declaracions de fons. «El Senyor Francisco José Rivera Pantoja va acudir al nostre despatx professional sol·licitant assessorament jurídic-legal en matèria successòria, concretament respecte de l'herència del seu finat pare, el senyor Francisco Rivera Pérez», diu l'inici del comunicat.

Els advocats de Kiko Rivera ja treballen per dur a Isabel Pantoja davant del jutge

Kiko Rivera ha posat en coneixement dels seus advocats tota la informació relacionada amb l'herència del seu pare, i el bufet ja treballa en el cas que podria portar a Isabel Pantoja a seure al banc dels acusats. «Després d'un estudi exhaustiu del principal assumpte encomanat, podem constatar l'existència d'una diversitat de fronts juridicolegals íntimament relacionats amb el mateix i amb els que actualment ens trobem treballant», continua el comunicat.

Tal com expliquen en el text, els advocats ja han recopilat tota la documentació necessària per a determinar la viabilitat dels possibles procediments i ja estan treballant amb el seu client per emprendre les corresponents accions legals.

«Aquest despatx professional es troba treballant sobre les diverses alternatives existents, tant judicials com extrajudicials, per depurar les possibles responsabilitats de totes aquelles persones que van intervenir activament tant en les gestions que van derivar de la partició hereditària del Sr. Rivera Pérez, com en l'administració dels béns, així com en els actes posteriors que s'han realitzat fins a la data», afegeixen des del despatx d'advocats.

El comunicat conclou així: «Igualment, hem d'aclarir que, avui dia, aquest despatx no ha tingut comunicació amb cap altre company de professió, i no es procedirà al respecte fins a dilucidar les accions que hem d'adoptar en la defensa dels interessos del Sr. Rivera Pantoja que ens ha estat encomanada», sentencien.

D'aquesta manera, els advocats de Kiko Rivera estarien a punt de moure fitxa contra Isabel Pantoja, una decisió que sense cap mena de dubte acabarà dinamitant encara més la relació entre mare i fill.


Comentaris

envia el comentari