YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Rivera reacciona a una trobada amb Isabel Pantoja

La 'tonadillera' i el seu fill podrien reunir-se molt aviat

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera podria tenir una trobada amb la seva mare | Instagram @riverakiko

La vida d'Isabel Pantoja i Kiko Rivera segueix donant més voltes. La relació entre mare i fill està trencada i això és una cosa que avui dia sap tot Espanya. Tot part de l'herència de Paquirri, on recordem que el punt d'inflexió va ser el famós dia 2 d'agost de 2020. Habitualment aquestes dates són motius de celebració, ja que Isabel Pantoja sempre realitza festes del seu aniversari.

No obstant això, aquest any ha passat una cosa que ha avivat la gran guerra. Aquest dia, Kiko Rivera es va trobar en una habitació de Cantora amb tots els vestits i objectes personals del seu pare, fet que Isabel Pantoja havia denunciat per robatori en el passat. Cayetano i Fran Rivera han estat tots aquests anys intentant recuperar una mica del seu difunt pare, però, lamentablement per a ells, mai han pogut, perquè presumptament la gran majoria d'objectes de Paquirri van ser robats.

Kiko Rivera té molt clara la seva opinió: «Mare torna el que no és teu», va comentar el DJ a la televisió. El fill de la 'tonadillera' no creu en reconciliacions, però sí que creu en treves. Kiko Rivera va comparèixer per última vegada a 'Viva la vida': «Jo només demano una trucada, res més», va declarar l'artista mentre entrava en directe al programa des de les portes de casa seva.

A l'espai conduït per Sandra Barneda aquell dia, el DJ va fer la seva última aparició pública. Una setmana després s'ha produït un nou capítol en aquest cas, el cas 'Cantora'. Segons han pogut saber diversos mitjans, Isabel Pantoja i Kiko Rivera podrien trobar-se dins de molt poc per intentar solucionar, o almenys calmar, la gran guerra que estan vivint.

Cal recordar que mare i fill fa més de dos mesos que no es veuen les cares. Isabel Pantoja porta tancada a Cantora des de llavors i, segons 'El programa de Ana Rosa', la cantant estaria medicada, ja que segueix en xoc per tot el que està passant. Diversos mitjans com 'Chance' informen que aquesta trobada es podria produir a Cantora, el lloc més buscat per tota la premsa del cor.

Com bé va dir Kiko, ell no pensa en el perdó, simplement vol fer justícia. Així doncs, aquesta reunió seria per aclarir tot el que envolta a l'herència de Paquirri i, després de sortir aquests rumors a la llum, Kiko Rivera ha reaccionat d'una manera a la qual ningú estava acostumat.

Reacció negativa de Kiko Rivera

L'artista ha estat força generós amb els mitjans durant tot aquest conflicte, però això sembla que ara ha canviat. Quan la premsa li ha preguntat sobre aquesta possible reunió, el DJ ha mostrat cert malestar, ja que ni tan sols ha saludat els mitjans i, a més, la seva actitud corporal no era la més educada.

Kiko Rivera s'ha mostrat molt seriós amb els mitjans, i això és una cosa que han criticat des de 'El programa de Ana Rosa'. Per tant, el fill de la 'tonadillera' està saturat i ja no vol participar més en els mitjans, on és evident el seu desgast. De moment, Kiko s'està centrant en la seva dona, que ha perdut el seu pare, i al seu canal de 'Twitch', on cada dia fa 'streamings' amb altres creadors de contingut.

De moment no ha dit res sobre aquesta possible futura reunió tan misteriosa, però el que està clar és que el DJ està bastant fart i ja no vol més persecució mediàtica. Caldrà esperar per saber si finalment hi ha aquest acostament o no, perquè la reacció de Kiko és la que és. El fill d'Isabel Pantoja fa que està gairebé més de dos mesos amb reporters a les portes de casa cada dia, i no aguanta més tanta pressió.


Comentaris

envia el comentari