Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Pantoja banyant-se al mar

El canvi físic d'Anabel Pantoja després de gastar-se 40.000 euros

La neboda d'Isabel Pantoja ha recorregut en alguna que altra ocasió als retocs estètics per sentir-se més a gust amb ella mateixa

No hi ha dubtes que Anabel Pantoja s'ha convertit en una de les influencers més seguides de l'Estat. Ja fa uns quants anys des que la neboda de la Pantoja va donar el salt a la fama gràcies al clan de Cantora. Una espenta que ha sabut aprofitar bé, ja que ha de fet de la fama el seu mitjà de vida. Si alguna cosa caracteritza la cosina de Kiko Rivera, és la seva facilitat per ser davant les càmeres. Sense vergonya i amb capacitat, té gairebé dos milions de seguidors a Instagram.

A la xarxa, Anabel mira d'oferir una faceta d'allò senzilla i sincera per demostrar que la fama no li ha aixecat els peus de terra. Un dels aspectes en què la sevillana no ha tingut problemes per aprofundir ha estat el físic. Tant a les xarxes socials com a la televisió, la companya d'Omar 'El Negro' ha ballat i ha especificat quins han estat els seus retocs estètics.

En definitiva, Anabel sempre ha defensat la idea que el més important és sentir-se bé amb un mateix. Uns valors que ha seguit dia rere dia, amb la qual cosa ha evitat que es vegi com un tabú el pas pel quiròfan. L'important és ser feliç, i per ella, si això implica haver de recórrer al bisturí, no hi ha cap problema. Així ho demostra la col·laboradora de 'Sálvame', que en cap moment ha amagat els seus retocs ni els seus «secrets» per ser qui és avui.

Felicitat a cop de bisturí

Les intervencions a què s'ha sotmès Anabel Pantoja tindrien un valor total de 38.200 euros, segons el programa de Telecinco 'Viva la vida'. Aquest preu inclou l'operació en la qual li van extreure fins a vuit litres de greix. Però aquesta no va ser l'única vegada que Anabel es va fer un retoc. A la cara, Anabel s'hi hauria posat botox per un preu que ronda els 400 euros. També s'hauria augmentat els pòmuls amb àcid hialurònic per 800 euros.

A més, s'ha hidratat els llavis (400 euros) i ha recorregut al famós «còctel de vitamines», que té un preu de 200 euros. Finalment, s'ha sotmès a una rinomodelació per un valor de 400 euros, s'ha retocat les ulleres pel mateix preu i ha recorregut a l'odontologia, que li ha costat uns 5.000 euros. Anabel també s'ha fet dues liposuccions, per valor de 5.000 euros. També s'ha fet una banda gàstrica, per 8.000 euros, i un augment de pit per 5.000, i una mamoplàstia per altres 5.000 euros.

El bisturí està a l'ordre del dia entre les més famoses, que aprofiten per lluir estupendes i sentir-se millor gràcies als retocs. No obstant això, encara que la influencer estigui travessant un dels millors moments de la seva vida en molts aspectes, no tot és de color de rosa. Després d'haver-se donat el «sí, vull» amb Omar Sánchez, la família Pantoja no ha tingut les seves millors setmanes, ja que dos dies abans de l'enllaç a l'illa de La Graciosa, va morir la seva àvia doña Ana.

Van ser uns dies de dubtes i tristesa, però finalment, la cerimònia va tenir lloc i va ser tot un èxit, tot i que hi va haver alguna absència. Entre les més destacades, la del seu cosí Kiko. El discjòquei va optar per no acudir ni tampoc va felicitar la seva cosina pel casament. Malgrat tot, hem pogut veure alguns vídeos de l'enllaç en què apareixen Raquel Bollo o Susana Bicho, algunes de les amigues que van acompanyar Anabel en el seu dia més especial.