Terelu Campos i Alejandra Rubio

La foto que Terelu mai hauria volgut veure de la seva filla, Alejandra

Fa uns mesos, Alejandra Rubio va afirmar que ja tornava a estar enamorada després de la ruptura amb el seu ex

Aquesta setmana ha sortit a la llum la identitat del nòvio d'Alejandra Rubio, que ha desencadenat un huracà al clan de les Campos.

La família de la mítica presentadora María Teresa Campos gaudeix d'una gran notorietat en l'esfera mediàtica rosa. Fa un temps, però, van abandonar aquesta posició privilegiada i ara s'han convertit en personatges d'interès per la seva vida privada.

Sempre han sigut molt cautes a l'hora d'exposar la seva intimitat, però amb el pas dels anys han acceptat la seva realitat que les envolta. De fet, estem veient com les membres del clan es defensen fermament les unes a les altres i desmenteixen totes les informacions que consideren errònies.

Des que va irrompre a Mediaset, la filla de Terelu s'ha convertit en un altre objectiu per a la premsa del cor. Els reporters la segueixen a tot arreu per a aconseguir exclusives.

Aquesta setmana, després de molts intents d'evitar-ho, han sortit a la llum unes imatges que revelen la identitat de l'actual parella de la jove. Des que va confirmar que havia tornat a trobar l'amor, tothom ha volgut descobrir de qui es tracta, i aquesta setmana s'ha sabut.

Les imatges d'Alejandra Rubio que Terelu volia evitar

A principis del mes d'agost, la jove de les Campos va confirmar al programa de les tardes dels caps de setmana que havia partit peres amb Álvaro Lobo. Van estar junts més de dos anys, i la relació va estar marcada per moltes anades i vingudes.

Poc temps després, va sortir a la llum una nova informació sobre Alejandra que no li va agradar gens en absolut. Segons les fonts, la tertuliana té un nou amor amb qui va ser enxampada pels carrers de Màlaga en actitud afectuosa.

Quan es va donar a conèixer la notícia, Alejandra no va tenir més remei que confirmar la informació al plató de 'Viva la vida'. Va assegurar que estava coneixent una persona, però va fer una petició d'allò més habitual a Telecinco.

Molt seriosa i segura del que estava dient, va demanar als seus companys que respectessin l'anonimat del noi, ja que volia seguir en aquesta posició. Tot i així, al cap de pocs dies es van descobrir alguns detalls personals del jove.

Es diu Carlos Agüera, és de Màlaga i té 22 anys. És molt esportista, li agraden les experiències fortes i és molt atractiu. Sens dubte, el perfil de noi que més s'ajusta als gustos de la col·laboradora.

Aquesta informació ha caigut molt malament a la família Campos, ja que volien que aquesta nova història no fos descoberta la premsa. No obstant això, aquesta setmana l'empipament del clan s'ha accentuat després de la publicació d'unes fotos de la parella per Madrid.

Alejandra Rubio i el seu nou nòvio Carlos Agüera
Alejandra Rubio i el seu nou nòvio, Carlos Agüera | Europa Press

La relació s'està consolidant bastant ràpid. Després de passar les vacances a Màlaga, Alejandra i Carlos han posat rumb a la capital per a seguir gaudint junts. I la veritat és que a les imatges que s'han publicat se'ls veu molt enamorats i es fa evident la complicitat que tenen.

Una nit que van sortir a passejar van ser interceptats pels reporters, que no van dubtar a preguntar a Alejandra sobre la identitat del noi. La jove es va mantenir molt distant, però va oferir algunes de les declaracions més buscades.

Davant la bateria de preguntes, Alejandra va respondre que és molt feliç amb ell. Va voler mostrar-se còmplice amb els seus companys i els va dir: «Oi què és moníssim?».

Va confessar que està vivint una bona etapa que s'ha accentuat per la bona sintonia que té amb Carlos. «Estic gaudint molt, la veritat, però ell és anònim i no té res a veure amb això», va alertar els reporters.

Sens dubte, aquesta imatge no ha fet cap gràcia ni a Terelu ni a la seva filla. Els reporters, finalment, han aconseguit revelar la imatge de la nova parella d'Alejandra. Aquest cap de setmana s'abordarà el tema i estem desitjant escoltar el que han de dir.