Omar Sánchez i Anabel Pantoja al seu casament

Mal rotllo pel regal de boda de Belén Esteban a Anabel Pantoja

'Sálvame' treu a la llum els regals del casament més mediàtic de l'any

Anabel Pantoja i Omar Sánchez es van casar divendres passat a l'illa canària de La Graciosa, i els mitjans de comunicació n'han parlat molt.

I és que s'han comentat gairebé tots els detalls de la boda. Des dels assistents als notables absents, passant pel menú i els looks dels convidats.

Però, fins ahir no es va treure a la palestra un tema que sempre dona molt de joc als casaments, que no és altre que els regals dels convidats. Tot i ser un esdeveniment reduït per les circumstàncies en què se celebrava, hi va haver molts convidats il·lustres. I pica la curiositat saber els regals que va rebre la parella de moda del món del cor.

'Sálvame' s'ha posat mans a l'obra i ha buscat a internet quants diners se solen donar en aquest tipus de casaments, i el que ha trobat és el següent: si hi assisteixes en parella, el protocol marca que el regal no ha de ser inferior a 500 euros, és a dir, 250 euros per persona.

Al seu torn, si qui es casa és un familiar directe, els diners del regal han de compensar el cobert que els nuvis han pagat. I no només això, ja que els ha de sobrar alguna cosa perquè puguin fer un viatge de noces.

Els regals més sorprenents del casament

Ahir es var donat a conèixer més dades sobre la celebració, com els regals que han rebut Anabel i Omar. Els 70 convidats que van assistir a l'esdeveniment han sigut molt generosos. Els familiars i amics de la parella no han escatimat i els han fet regals molt valuosos.

El més emotiu de tots va ser el de Merche, la mare d'Anabel. Segons va explicar Belén Esteban, aquesta li va pagar el vestit de núvia, que va costar 3.500 euros, «de la butxaca».

El pare de la núvia, Bernardo Pantoja, li va fer «un regal secret». D'altra banda, Isabel Pantoja li ha regalat una polsereta de 'doña Ana' que té un gran valor sentimental per a ella.

Fora de la família, els seus amics li han regalat un ordinador Mac, que li van donar els seus companys de 'Sálvame' el dia del comiat de soltera.

Alguns «s'han gastat el sou de tres mesos"

Lydia Lozano va confessar que ella no estava convidada al casament i que no li ha regalat res. Sí que va estar present al comiat de soltera, on «se li van regalar unes coses precioses», va dir. També va revelar que hi ha qui «s'ha gastat el sou de tres mesos».

Belén Esteban, sense pensar-s'ho dues vegades, va parlar del regal que ha fet a la parella. «Jo li he regalat el que es regala, calerons», va confessar al plató de 'Sálvame'.

I és que el fet que la col·laboradora de Telecinco regali diners és molt habitual. Va dir que, quan va a un casament o esdeveniment similar, li agrada ser pràctica. A més, és «molt generosa», confessava sobre ella Carlota Corredera.

La presentadora gallega va recordar que el dia que es va casar amb Carlos de la Maza, la de Paracuellos li va fer un regal de nivell. Diners en efectiu, «en un sobre» i en quantitat alta.

Una altra de les convidades al casament, Raquel Bollo, també els va donar diners. Només queda per saber què li van regalar Isa Pantoja i el seu nòvio, Asraf Beno. Una parella que sempre ha estat a prop de la sevillana en els pitjors moments, com durant les últimes discussions que ha tingut amb el seu cosí.