Imatge d'un primer pla del futbolista Dani Alves.

Gir inesperat en el cas Dani Alves: anuncien canvi d'última hora en el judici

Aquest divendres ja comencen a declarar algunes de les persones relacionades amb el cas

Nou escenari i canvi de context en el cas Dani Alves. Segons avança La Vanguardia, el mateix dia que començaran les declaracions pel cas relacionat amb la presumpta violació del futbolista hi haurà un canvi de jutgessa. 

Mayka Navarro, a La Vanguardia, explica el perquè d'aquest canvi de darrera hora. «Es tracta d'una magistrada que ha estat dos anys absent per una malaltia i avui, 3 de febrer, es reincorpora». Ara,  Doña Concha, com se la coneix popularment als jutjats, assumeix el cas Dani Alves

Doña Concha agafa la batuta

«La substituta Anna Marín va posar al dia a Doña Concha. A partir d'avui, serà la nova magistrada qui prendrà les regnes dels interrogatius. També hi serà present Cristóbal Martell, l'advocat defensor de Dani Alves; així com Esther García, la lletrada de la víctima». 

Aquest divendres, 3 de febrer, és el dia que comencen a declarar els testimonis que es trobaven a la discoteca Sutton de Barcelona el dia dels fets. Els citats a declarar són l'amiga i la cosina de la víctima; l'amo de la discoteca; el personal de seguretat de l'espai Sutton; i el porter de discoteca que va activar el protocol per a aquesta mena d'agressions de tipus sexual. 

La nova defensa de Dani Alves 

Comença, per tant, el torn ara del reputat Cristóbal Martell. La nova defensa de Dani Alves va presentar a principis de setmana un recurs contra la seva ordre d'empresonament per una suposada agressió sexual en una discoteca de la capital catalana el 30 de desembre passat.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més EXCLUSIVES de TV3 al WhatsApp 

La defensa proposa diverses mesures alternatives. Al·leguen que no existeix el risc de fugida, que Alves es presta a la retirada del passaport i també a la compareixença periòdica al jutjat o la col·locació d'una polsera telemàtica per controlar els seus moviments. 

Dani Alves també proposa quedar-se a la casa que té en propietat a Esplugues de Llobregat. El futbolista presenta aquesta opció —sumada al seu acomiadament del seu club de futbol, el Pumas mexicà— com a garantia de que no marxarà de l'Estat espanyol. 

El cas Alves entra en una dimensió que serà definitiva.