Kiko Jiménez

«Em fa llàstima»: El canvi d'estratègia de Kiko Jiménez amb la seva ex Gloria Camila

La parella no va acabar molt bé després de trencar la seva relació de més de quatre anys

Sembla que després de molt de temps en guerra, Kiko Jiménez ha canviat la seva tàctica i ara s'atreveix fins i tot a fer costat a la seva ex, Gloria Camila.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La parella no va acabar molt bé després de trencar la seva relació de més de quatre anys, ja que Kiko no va dubtar a passejar-se per diversos platons de televisió venent a la seva exparella. A més, no trigava molt a reemplaçar-la per una de les seves grans enemigues, Sofía Suescun, de la qual, segons sembla segueix enamorat.

Després de sortir a la llum el documental de Rocío Carrasco, el col·laborador televisiu, igual que molts altres, ha arremès amb duresa contra el pare de Rocío Flores i al·lega que ell també va ser manipulat per l'exguàrdia civil -encara que, ja molt abans, des que l'exguàrdia civil participés en 'Gran Hermano', Kiko no dubtava a assegurar que Antonio David no era de fiar. A més, no ha dubtat a defensar a Gloria, mentre que ha atacat amb força Rocío Flores i l'actitud que mostra cap a la seva mare.

És més, Kiko ha donat detalls sobre un dia en què suposadament Gloria i la seva germana van estar a punt de retrobar-se i la jove va acabar sofrint un atac d'ansietat. Tal com relatava Rociíto en la seva docusèrie, continuava estimant els seus germans, però la mà d'Antonio David impedeix que pugui acostés a ells o recuperar aquesta relació, igual que li passa amb els seus propis fills.

«A Gloria Camila li va donar un atac d'ansietat un dia que va estar a punt de trobar-se amb la seva germana en un centre comercial. Arribem a una botiga i ens va dir la noia que dins estava Rocío Carrasco amb Fidel comprant vestits. Es va posar molt nerviosa i vam marxar, jo crec que per no saber afrontar la situació. A ella li agradaria trobar-se amb la seva germana, però hi ha agents externs que contaminen molt, per exemple Antonio David», ha relatat Kiko en el 'Deluxe'.

Per a ell, la seva ex no és més que una altra víctima més, per la qual cosa no ha dubtat a empatitzar amb ella. «Em fa pena Gloria Camila per les circumstàncies que està vivint. Ella sí que és que està manipulada, és fins i tot més víctima que Rocío Flores», ha sentenciat.

A més, Kiko sosté que ja no li guarda cap mena de rancor a qui va ser la seva parella. «Jo ja no li guardo rancor, no tinc cap relació amb ella. He tingut discussions amb ella com totes les parelles i he fet les maletes me n'he anat, podria haver-me beneficiat quatre anys amb ella. Jo ja vaig parlar quan va acabar la relació per una infidelitat i es va parlar un estiu sencer i ja vaig parlar», ha assegurat sobre els seus sentiments.

Kiko arremet contra la filla de Rociíto

Per contra, el col·laborador televisiu s'ha mostrat molt crític amb Rocío Flores, l'actitud del qual no entén. Així, no ha dubtat a recordar alguns moments en els quals la filla d'Antonio David ha brollat i ha tret a la llum el pitjor del seu caràcter.

«Durant 'GH VIP, no suportava la hipocresia de vendre en un plató un paper de víctima, de què sóc tranquil·la, sóc meravellosa, no trenco un plat... El pare dins la casa i la filla fora. Fins que vaig fer un comentari del pare criticant i ella va esclatar a la primera oportunitat», ha explicat.

«Jo havia viscut episodis amb ella així. Es posa així quan li dius alguna cosa que no vol reconèixer o que no és la seva veritat». Kiko ha deixat molt clar que ell ja no es talla un pèl, que ja havia calat a Antonio David molt abans que es destapés l'escàndol. «Sóc molt vehement a l'hora d'opinar i sobretot si tinc una cosa personal».