Paco, exxòfer de Rocío Carrasco, trenca el seu silenci sobre el dia de la pallissa

L'únic testimoni de l'agressió de Rocío Flores a la seva mare ha parlat amb Telecinco

El punyent testimoni de Rocío Carrasco ha aconseguit convèncer milions d'espectadors. La filla de 'la més gran' ha explicat, amb tot luxe de detalls, les raons per les quals s'ha mantingut en silenci durant més de vint anys.

El vuitè capítol del seu documental, titulat 'Por', ha marcat un abans i un després en la història del seu relat. Tot i que hi ha molta gent que es nega a confiar en la seva paraula, Rociíto ha aportat una infinitat de proves que demostren la seva innocència. A més, ha donat un nom clau: Paco, el seu antic xofer.

Rocío Flores va agredir la seva mare l'estiu del 2012. Segons ella, els fets no van succeir com s'estan explicant, però Carrasco compta amb un testimoni d'aquest dantesc episodi. Paco treballava per a la família i era l'encarregat de portar a la neta de Rocío Jurado a l'escola. Rociíto assegura que ell va escoltar com la seva filla, després d'agredir-la, trucava a Antonio David per informar dels fets. 

El programa d'Emma García, 'Viva la vida', s'ha posat en contacte amb el conductor. Les seves declaracions tenen una gran importància, ja que, si confirma la versió que ha venut Rocío Carrasco, s'estaria demostrant que la jove va ser molt injusta amb la seva mare.

«Tinc una relació perfecta amb ella»

Paco no es vol veure involucrat en cap escàndol i no ha aportat massa informació. «El que diu ella serà veritat, jo no ho discutiré. Si Rocío necessita la meva ajuda, l'ha tingut sempre», comenta.

Les paraules del xofer han sembrat un gran descontentament, ja que gran part del públic considera que no ha estat sincer. Els detractors de Rociíto, a més, han aprofitat per insinuar que no vol entrar en detalls per no qüestionar el polèmic documental.

El periodista Diego Raval era present durant l'entrevista a Paco. Segons la seva opinió, l'antic treballador de Rocío li estava portant la contrària. Però, Emma García, garanteix que té informació suficient per afirmar que li està donant suport. El problema és que no vol entrar en detalls per protegir el seu anonimat.

«Tinc una relació perfecta amb ella i ella perfecta amb mi», assegura el conductor abans de donar per finalitzada la conversa. Aquestes declaracions coincideixen amb la versió de Rocío. Doncs, segons s'ha explicat, gràcies a ell la justícia va determinar que la filla de la Jurado era innocent.

Quan aconseguirà perdonar Rocío a la seva filla?

La protagonista de 'Contar la verdad seguir viva' assegura que Paco va ser la primera persona a parlar amb Rocío Flores després de l'agressió. La jove va entrar al seu cotxe amb un atac d'ansietat, lamentant què havia passat. Però, el seu estat d'ànim va canviar ràpidament i va trucar a Antonio David per dir-li: «Papa, ja està fet».

El xofer de Rocío Carrasco va portar la neta de la Jurado a l'escola, però ella li insistia que l'acostés a una comissaria per denunciar la seva mare. Paco es va negar a participar d'aquest drama i, fins i tot, va ajudar Rociíto en els tribunals explicant tot el que va viure aquell matí.

El relat de la filla de la Jurado demostra que, tot i haver estat en silenci, mai no ha estat sola. Hi ha molta gent que ha donat la cara per ella: les germanes Campos, Fidel Albiac, els seus treballadors i una llarga llista de persones que prefereixen mantenir-se en l'ombra.

Gràcies a ells, Rocío no ha perdut l'esperança i assegura que, algun dia, recuperarà els seus fills. «Aquest vincle és una cosa que no es pot trencar, per molt que ho hagin intentat. Ara està enterrat o és invisible o transparent, però el vincle segueix allà», comentava visiblement afectada.


Comentaris

envia el comentari