Cap rastre de Malú i Albert Rivera durant la boda de Melendi

La parella continua sense fer aparicions públiques

Malú i Albert Rivera són la parella de moda
Malú i Albert Rivera no van a la boda de Melendi | TELECINCO

La boda de Melendi tenia un clar atractiu per a la premsa del cor, l'aparició de Malú i Albert Rivera com a parella oficial durant l'enllaç del cantant. Malgrat les grans expectatives, ningú va veure ni la neboda de Paco de Lucía ni el líder de Ciutadans.

  

L'enllaç matrimonial de Melendi i Julia Nakamatsu prometia, no només per la festa i la cerimònia, sinó pels famosos que estaven convidats. Entre ells estaven David Bisbal, Alejandro Sanz i Malú, companys de 'La Voz' de l'asturià.

La parella encara no ha assistit en cap acte públic

La gran expectació era veure si Malú aniria acompanyada de la seva parella, el català Albert Rivera. Després d'un estiu sense rastre, la parella ha continuat sense aparèixer, cap dels dos va assistir a la boda. Cal recordar que la primera i fins al moment última aparició pública de tots dos, va ser quan el polític va sortir de l'hospital després del seu ingrés, on fins i tot es va parar per parlar amb els mitjans sobre el seu estat de salut, mentre Malú es dirigia cap al cotxe.

La parella va fer la seva primera aparició pública a la sortida de l'hospital
La parella va fer la seva primera aparició pública a la sortida de l'hospital | Cedida

 

David Bisbal, possible responsable de l'absència de la parella

Es rumoreja que l'absència de la parella és a causa de l'assistència de David Bisbal i la seva dona Rosanna Zanetti. Segons la col·laboradora de 'Sálvame', Laura Fa, el cantant d'Almeria i Malú no es porten bé. La seva relació no és gens bona, ja que durant l'any 2013 els dos van tenir problemes quan feien el programa 'La Voz'. «Des que van tenir la 'moguda' van decidir no treballar més junts», ha afirmat la periodista catalana al programa de Telecinco.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari