Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

La carta clau per a reobrir el cas contra Antonio David: «Lamento les maneres»

Es tracta d'una missiva escrita per l'exmarit de Rocío Carrasco

La docusèrie de Rocío Carrasco ha deixat en evidència el seu exmarit, Antonio David Flores. I és que no només ha desmuntat moltes de les mentides que ha dit, també l'ha acusat; concretament, d'haver-la maltractat durant la relació.

Així doncs, el va denunciar per maltractament psicològic l'any 2016. No obstant això, el Jutjat d'Instrucció de la plaça Castella, a Madrid, va optar per inhibir-se. I va indicar que aquesta qüestió havia d'anar al Jutjat de Violència sobre la Dona d'Alcobendas.

El cas va quedar sobresegut provisionalment, però ara es podria reobrir. I és que, entre altres coses, hi ha una carta clau que hi pot ajudar.

La missiva clau en la reobertura del cas dels pares de Rocío Flores

Fa uns mesos, la periodista Gema López va donar una notícia bomba a 'Sálvame'. En concret, va explicar que tenia una carta que l'exguàrdia civil havia enviat fa temps a Rociíto.

Pel que sembla, l'hi va remetre quan ella va decidir posar punt final a la relació. I aquesta carta, per diferents avatars, va arribar a mans de l'esmentada col·laboradora.

El mitjà 'Laisladelastentaciones.com' és qui ha tret a la llum aquest document, que podria ajudar a reobrir el cas de Carrasco i Flores. Segons López, «no és una declaració d'amor, és la prova de per què la filla de Rocío Jurado es va separar».

El contingut de la carta d'Antonio David

La carta, que data a setembre de 1999,  forma part d'un conjunt, i el contingut de la mateixa s'ha publicat en aquest mitjà.

Diu així: «Hola, carinyo. Sé que aquesta carta no et farà canviar d'opinió perquè estàs molt enfadada amb mi. T'estimo i ho saps, malgrat els inconvenients que hem tingut».

I segueix d'aquesta manera: «Sé que la teva família t'ha ficat moltes mentides al cap. Pensa el que faràs, pels nostres fills. Jo faré tot el que hagi de fer per no separar-me d'ells ni de tu».

Tot seguit afegeix: «Saps que tot el que faig és per tu i pels nostres fills. Em sap greu tot el que està passant i també que hagis hagut de patir pels meus problemes amb la justícia, la pressió de la premsa. També el meu mal humor amb tu i les males maneres».

La carta no acaba aquí: «Sé que no va ser fàcil deixar-ho tot per mi, ho tenies tot i ho vas deixar per mi. Sé que els mesos que vam estar al pis amb els meus companys van ser difícils i que ho vas passar malament. Et demano, per favor, que em perdonis».

Així mateix, diu: «Pensa bé el que faràs, si val la pena engegar a rodar tant d'amor. Tot el que t'han explicat és mentida, és pura enveja, saps que mai m'han acceptat».

Finalment, escriu: «Sobre el que et van dir d'aquesta noia, mai l'he vist ni sé qui és, t'ho juro pels nostres fills. No sé perquè aquesta persona ens vol separar, suposo que per interès, però sempre t'estimaré, passi el que passi. T'estimo».

La filla de Pedro Carrasco lluitarà per la reobertura del cas

Aquesta carta evidencia el comportament d'Antonio David cap a Rocío Carrasco i pot ser molt útil perquè la justícia reobri el cas per maltractament psicològic.

Seria una prova més, però no l'única. Dimarts a la nit, a l'últim episodi de la docusèrie, ella va donar a conèixer que n'hi ha de noves. Ens referim a testimonis que vindrien a avalar el que ha narrat.

És més, fins i tot ha confessat que hi ha detalls de situacions que ha viscut i que ha recordat ara. I ho ha fet a gràcies a persones del seu entorn que li han explicat.

I amb tot això espera la reacció de la justícia. Així, ha dit: «És l'única cosa que vull: entrar a sala, que es faci el judici i que se m'escolti».