Jo sí que et crec: L'inesperat suport d'un polític a Rocío Carrasco

José Luis Martínez Almeida, alcalde de Madrid, ha volgut defensar el discurs de Rocío Carrasco

El documental de Rocío Carrasco ha aconseguit cinc milions d'espectadors. Entre ells José Luis Martínez Almeida, alcalde de Madrid, que ha reconegut ser un fidel seguidor del programa. Segons ha confessat, confia en el testimoni de la protagonista.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No és el primer professional del sector que opina sobre la polemica. María Teresa Campos va revelar, en la seva entrevista a 'Viernes Deluxe', que Pedro Sánchez va demanar-li el contacte de Rocío Carrasco.Tot apunta que, el líder del PSOE, també ha manifestat «jo si et crec». Però, cap periodista ha esbrinat quina ha estat la conversa entre Sánchez i Carrasco.Seguint les informacions publicades, la Moncloa ha pregat privacitat i discreció. Per aquest motiu, Telecinco no ha aprofundit en aquesta curiosa i inesperada amistat.

L'últim polític en parlar sobre el documental ha estat Almeida. Les seves paraules han demostrat que, la violència de gènere, no entén d'ideologies.

La Comunitat de Madrid ha viscut uns mesos bastant complicats. La pandèmia ocasionada pel coronavirus ha asfixiat el sector de la cultura.

Afortunadament, la situació cada vegada és més estable. Així que, la capital ha autoritzat un dels seus esdeveniments més icònics.

El Teatro de la Estación de Príncipe Pío ha donat la benvinguda a Pintingo. El cantant ha demostrat que es pot gaudir d'un concert respectant les mesures de seguretat.

L'alcalde ha aprofitat l'oportunitat per arremetre contra Irene Montero. Considera que va intentar convertir el drama de Rociíto en un assumpte d'Estat per generar polèmica.

El periodista Fran Gómez, del diari 'La Razón', ha pogut parlar amb ell i aconseguir declaracions molt sorprenents.

Pedro Sánchez, en el punt de mira: «no saben fer bé les coses»

José Luis també li ha dedicat unes paraules a Pedro Sánchez. Tal com hem recordat, el socialista es va posar en contacte amb la nova reina de Telecinco.

«Em sembla que el tema mereix més serietat. Crec que hi ha persones en joc en aquesta relació, i per això mereix més serietat», comenta Almeida. 

Cal tenir en compte que, per sobre de la feina de la premsa de cor, existeixen  els sentiments dels afectats. Per aquest motiu, és innecessari crear un espectacle.

Seguint el discurs de l'alcalde, Irene Montero no pretenia buscar solucions, sinó generar més polèmica. «N'hi ha que, com no saben fer bé les coses, han d'opinar de qualsevol cosa», declara al respecte.

Almeida confessa no haver seguit tots els capítols, tot i que ho sap tot sobre el drama. «He pogut llegir diverses notícies i articles que s'han publicat», assegura.

El suport d'Almeida a la filla de Rocío Jurado ha causat enrenou. En un primer moment, ningú volia opinar sobre el documental, però ara no s'amaga ningú.«Viure això sembla ser molt dur. I no només per ella, sinó per a tota la família», comenta a 'La Razón'. Ara bé, Rocío Carrasco és conscient que està ajudant a moltes dones, i pretén liderar una lluita que faci desaparèixer el patriarcat.


Malgrat que els detractors fan tot el possible perquè Rocío Carrasco no aconsegueixi els seus objectius, polítics com Almeida estan silenciant als enemics.


La segona temporada de 'Contar la verdad para seguir viva' pretén ser molt més dura que l'anterior. La protagonista revelarà els avenços en la seva batalla judicial contra Antonio David Flores.


D'altra banda, revelarà els motius de la mala relació que té amb la seva família materna. Antonio David Flores no ha actuat sol, i Rocío Carrasco vol assenyalar a tota aquella gent que ha contribuït a tacar la seva imatge.


Comentaris

envia el comentari