Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia

Iker Casillas s'ofegava i Sara Carbonero ja no tenia excuses per seguir

La consciència d'Iker Casillas no està tranquil·la per errors del passat en la seva relació amb Sara Carbonero, i ella podria haver-se rendit davant d'una situació que no té marxa enrere

La ruptura de Sara Carbonero i Iker Casillas era un secret a veus que pocs volien escoltar, ja que la seva unió sentimental s'havia convertit en una relació exemplaritzant basada en l'amor i el respecte mutu. Era la parella ideal envejable de la societat des que tots dos es van fondre en un improvisat petó després de la victòria de la Selecció Espanyola al Mundial de Sud-àfrica de futbol en 2010 que va emocionar a tot un país.

 

No obstant això, fa tot just dos anys que els camins del matrimoni s'havien separat sota l'ombra dels focus. Tan sols els unia onze anys d'amor veritable i dos fills en comú, Martin (7) i Lucas (4), en els que posaven tot el seu ímpetu perquè la seva unitat familiar no es veiés esquerdada. En aquesta tessitura, tots dos convivien a la llar familiar tot i que la realitat era una altra. I és que feien vides per separat, fins al punt que Sara li va arribar a retreure al porter de la Selecció Espanyola que no estigués a l'altura de les circumstàncies quan ella va necessitar el seu suport.

 

El 'mea culpa' de Casillas

Recentment, s'han filtrat uns àudios a la premsa en els quals Iker Casillas entona el 'mea culpa', encara que tampoc deixa en molt bon lloc a la seva encara dona. Fins a la data es desconeix el contingut d'aquests arxius sonors i el nom de la persona responsable de difondre'ls. El que sí que han confirmat qui té en possessió la conversa que Iker va mantenir amb la susdita asseguren que es tracta d'una molt bona amiga del porter, la mateixa persona que l'ha traït per filtrar un contingut en què Iker es desfogava en confidencialitat.

 

Sigui com sigui, el madrileny va confessar que se sentia asfixiat per part de Sara i a més va justificar vagament el refredament amb la seva dona, al·legant que els errors del passat el turmentaven i se sentia realment responsable de l'afartament de la seva dona. Durant tot aquest temps, tots dos han tractat de dissimular la seva ruptura i és que la pandèmia sanitària va arribar en el moment clau per a ells, perquè van poder dissimular millor l'absència de plans divertits que mostressin una família completament unida amb dos pares que perpetuaven el seu amor fins i tot amb el pas el temps.

 

La seva escapada a Porto, Portugal, per motius professionals del porter va ajudar a seguir amb el secret. La manxega va trobar, en la mateixa destinació que el seu marit, projectes de treball que l'allunyessin de la seva estada a la llar i també del futbolista. Tot just compartien temps junts gràcies als seus treballs. No obstant això, poc va durar aquesta situació i ràpidament la família va tornar a Madrid i van prendre la decisió de treure aquell pes de sobre. Van llançar el comunicat conjuntament a través de les xarxes socials que confirmaven les sospites de la premsa. Havien trencat.

Tot i que el matrimoni va deixar clar que la ruptura amorosa no danyaria el respecte, l'afecte mutu ni una bonica amistat, els àudios filtrats d'Iker podrien molestar Sara, ja que en ells el porter deixa clar com s'ha sentit.

Sara perdona Iker, però ell no es perdona a si mateix

El porter ni s'oblida ni es perdona que no va donar suport a la seva dona com hauria d'haver fet quan més el va necessitar Sara, i és que Iker confessa que no va estar al costat de la seva dona ni quan va caure malalta ni quan va morir el seu avi matern. Sara, per la seva banda, no va escatimar en llançar-li un retret públic al seu marit després de sortir de la clínica quan va agrair públicament la seva mare i la seva germana el seu suport incondicional. En aquesta ocasió, la periodista no va tenir paraules per al pare dels seus fills.

Sara mostra el seu millor somriure, Iker es recolza en el psicòleg

El madrileny està acudint a teràpia psicològica, segons ha transcendit, mentre que Sara tracta de somriure a la vida contra les adversitats, tal com s'ha pogut veure en la seva última publicació. «'Enamorao de la vida'», escrivia la manxega.

 

Actualment, Sara és qui resideix al domicili familiar per una decisió de mutu acord. Per la seva banda, Iker s'ha decantat per allotjar-se en la llar dels seus somnis al número 18 de Pintor Rosales, a la capital madrilenya.