Carla Vigo, neboda de Letícia, trenca el silenci i posa contra les cordes Elionor

La jove ha contestat a unes preguntes en el seu Instagram

Imatge d'arxiu de Carla Vigo
La jove Carla Vigo torna a ser notícia arran d'unes preguntes a Instagram | Redacció

La neboda més díscola de la reina torna a ser notícia, i aquesta és la frase que més terroritza Letícia. Carla Vigo s'ha mostrat sempre molt oposada a tots els costums de la Casa Reial, ja que s'ha desmarcat completament de tot el que té a veure amb la monarquia. De fet, la jove vol arribar a ser algú sense l'ajuda de la seva tieta, la reina d'Espanya.

Recentment, Carla ha decidit marxar a l'estranger per aprendre idiomes i per treure's un sobresou com a 'au pair'. Així, està molt centrada en els seus estudis i en tot l'aprenentatge que està aconseguint. La neboda de la reina vol ser algú important en el món de l'art i la interpretació. 

De moment, la jove està conscienciada en la importància del seu futur acadèmic i per a això, Carla Vigo va decidir en el seu dia estar al marge de la Família Reial. Encara que sembla que ha aconseguit allunyar-se de la Casa Reial, no ha pogut evitar ser un personatge conegut, i fins i tot polèmic. No obstant això, de moment mai l'hem vist asseguda en un plató de televisió, i segur que ofertes no li han faltat.

Ara, Carla ha tornat a ser notícia en diversos mitjans per un fet que Letícia segur que no esperava. La neboda de la reina ha rebut una pregunta a través d'Instagram, on els seus seguidors han volgut saber tot el que ella opina sobre la Casa Reial i la monarquia en general. Una molt bona pregunta que segur que molts mitjans pagarien una gran quantitat de diners per saber la resposta.

Lluny de no contestar, Carla Vigo s'ha mostrat transparent i ha contestat als seus seguidors. La seva resposta ha generat moltes reaccions, ja que ha sigut una mica ambigua, però contundent alhora. La dona de Felip segur que ha estat molt atenta a les xarxes socials de la seva neboda per saber què opina al respecte. «La meva resposta és òbvia, passo paraula», ha contestat Carla Vigo. Tot i haver dit això, la jove ha volgut afegir alguna cosa més.

Carla Vigo posa en un compromís a la Casa Reial

«Si us plau, no em pregunteu coses així que em poseu entre l'espasa i la paret i no és còmode», ha tancat Carla Vigo. Aquestes paraules han generat els dubtes, encara que ella mateixa ha confessat que la seva resposta és òbvia. Tot apunta que la jove passa olímpicament de la Casa Reial, tot i que té cert respecte per la seva tieta, ja que a la fi és família directa.

La seva resposta ha generat molt debat a les xarxes, ja que, malgrat no haver estat massa explícita, ha quedat clar que té una «opinió òbvia». Ella no vol saber res de tot el que relaciona amb la monarquia espanyola. Carla Vigo prefereix seguir amb la seva vida al marge de la Casa Reial. Fa força temps que no veu la seva tieta Letícia per motius obvis com la pandèmia. No obstant això, darrerament tampoc no han estat molt unides.

És evident que amb aquestes paraules ha posat en dificultats a la seva cosina Elionor, ja que serà la futura reina d'Espanya, i la relació que té amb la primogènita dels reis és estranya. Fa diversos mesos van sortir a la llum unes confessions de l'entorn de Carla Vigo que afirmaven que la jove li van denegar poder fer-se qualsevol fotografia al costat de les seves cosines per por que aquestes veiessin la llum en alguna xarxa social.

Cal recordar que cap membre de la Casa Reial té comptes a les xarxes socials i totes les fotografies d'actes surten publicades en el perfil oficial de la institució.


Comentaris

envia el comentari