Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'

La revelació de Kiko Hernández que provoca un altre terratrèmol a la família Pantoja

Existirien proves més que evidents que confirmarien que el xicot d'Isa Pantoja ha mantingut una relació molt estreta amb un famós molt conegut

Asraf Beno sempre ha sigut un personatge televisiu molt misteriós, de fet, va arribar a la televisió com a concursant de 'realities' i en qualitat de míster, concretament com a Míster Univers 2018. Almenys, així es va presentar en el seu vídeo de presentació de 'Gran Hermano VIP', ja que des que ho va dir han sortit diverses veus que han posat en dubte aquest títol, diluint-lo a un títol menor i que segurament no té res a veure amb aquesta gran categoria que diu haver guanyat.

A partir d'allà, el seu paper a la televisió ha estat constant, però sempre vinculat a la relació, que va començar a tenir també en televisió, amb Isa Pantoja, la filla d'Isabel Pantoja. Els 'realities' han anat apareixent en la seva vida segons l'actualitat i el moment sentimental en què s'ha trobat, ja que així ho ha reflectit ahir Kiko Hernández a 'Sálvame', assegurant que Asraf ha trobat la manera de rendibilitzar la seva relació amb Isa, sabent donar els cops exactes en la seva carrera per estar sempre en l'auge televisiu.

Recordem que Isa Pantoja i Asraf van assegurar que entraven a 'La Casa Fuerte' abans de casar-se per demostrar realment com és la relació que hi ha entre ells, un experiment que està fent aigües i que està demostrant que hi ha actituds i gestos que no són gens exemplars i que, segurament, donaren per acabar amb aquest romanç abans que arribin a casar-se.

En els últims dies s'està parlant molt de la presumpta infidelitat d'Isa Pantoja a Asraf en aquesta nit que va compartir bany amb Efrén Reyero i Kiko Jiménez, però el que Asraf no contemplava és que fora també s'estan destapant moltes coses i que venen també a destapar a l'autèntic Asraf.

Kiko Hernández ha estat gran part de la tarda documentant-se sobre diferents informacions que li han arribat sobre el xicot d'Isa Pantoja. La primera informació està vinculada a una exparella d'Asraf i que segons sembla, hauria alternat durant un temps amb Isa. Tot i que el col·laborador ha afirmat que serà avui quan pugui aportar la totalitat de dades en relació amb aquest assumpte.

No obstant això, sí que ha estat molt més clar amb una altra relació del concursant de 'La Casa Fuerte' i que el vincula directament a una presumpta relació molt estreta amb un concursant de 'Gran Hermano'.

Kiko Hernández ha sentit missatges molt reveladors entre Asraf i un altre noi

Segons Hernández, fa algun temps es va trobar pels passadissos de Telecinco a Asraf i li va preguntar per un rumor que li havia arribat i que el vinculava a un altre concursant de 'Gran Hermano'. El jove va dir que sí que el coneixia i, a més, va accedir a ensenyar-li alguns missatges que s'havia intercanviat amb aquest noi. Els missatges, segons Hernández, s'havien enviat a les dues o tres de matinada i es feien servir termes molt afectuosos per parlar entre ells.

Per la seva banda, Kiko Hernández ha dit que ahir encara no donaria el nom de l'altre noi, però ha afirmat que ell mateix l'ha entrevistat a 'Sálvame' i ha demanat al programa que recuperin el vídeo per poder mostrar-ho. Els internautes han fet un pas més i han tirat de memòria, rescatant una fotografia en què es pot veure a Asraf Beno acompanyat del concursant de 'Gran Hermano 17', Miguel Vilas.

A més, cal recordar que el passat cap de setmana ja es va parlar a Viva la vida' d'aquesta relació i una ex-xicota d'Asraf es va atrevir a verbalitzar el nom de Vilas, afirmant que mai s'havia fet públic per motius relacionats amb la religió a la qual pertany el xicot d'Isa Pantoja.

A més, la web 'Bluper' ha compartit una foto de pantalla en què una exparella d'Asraf explica amb tot luxe de detall com i quan va començar la relació d'Asraf amb Vilas, un romanç que hauria començat al març de l'any 2017, quan van coincidir en una agència de modelatge.