La polèmica neboda de Letícia, Carla Vigo, se'n va d'Espanya

La jove ha decidit marxar a una altra ciutat europea

La reina Letícia vestint una jaqueta blava d'Hugo Boss i portant mascareta
La polèmica neboda de Letícia, Carla Vigo, se'n va d'Espanya | Cedida

Des que complís la majoria d'edat, Carla Vigo s'ha convertit en un maldecap per a la seva tia materna, la reina Letícia. I és que la jove ha protagonitzat alguna polèmica que altra a les xarxes socials. És més, fins i tot ha estat atacada per les seves idees polítiques, pel seu físic i fins i tot per la seva defensa del feminisme.

Tan preocupada tenia a l'esposa de Felip VI que fins i tot es va arribar a comentar que va haver de signar un contracte. Sí, un contracte de confidencialitat on es comprometia a no parlar de la Família Reial.

Avui aquesta jove, que va perdre a la seva mare (Erika Ortiz) quan tenia sis anys, torna a ser notícia. En concret, perquè ha pres la decisió de marxar d'Espanya.

Abandona el país

Carla Vigo, que vivia ara a Aranjuez amb el seu pare (Antonio Vigo), ha utilitzat les seves xarxes socials per a fer públic que deixa el país. Exactament ha marxat a viure a Alemanya, perquè ha rebut una beca Erasmus per a poder realitzar allí el nou curs durant aquest any. D'aquesta manera, continuarà allí els seus estudis i ho farà seguint les petjades de la seva mare. Sí, perquè aquesta també va passar un temps vivint en terres germàniques mentre feia Belles Arts.

La neboda de la reina Letícia ha estat la que ha compartit el nou rumb que pren la seva vida. I és que ha publicat al seu compte d'Instagram diverses fotografies. Així, per exemple, no ha dubtat a penjar una amb una amiga que va decidir acomiadar-la a l'aeroport. Imatge que ha acompanyat del següent missatge: «Amigues que t'acompanyen a l'aeroport i et regalen un ratolí perquè te'n recordis d'elles són les que valen la pena. T'estimo».


Comentaris

envia el comentari