L'última idea de la neboda de Letícia que desespera la reina

Carla Vigo vol formar part de l'equip de ballarines d'un raper espanyol molt famós

Muntatge Letícia i Carla Vigo
Carla Vigo vol triomfar sense l'ajuda de la seva tieta, la reina Letícia | Catalunya Diari

La neboda més famosa de la reina, Carla Vigo, segueix amb la seva particular aventura d'entrar en el món de l'espectacle. A la filla d'Érika Ortiz li encanta l'art, la interpretació i la música.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els somnis de Carla Vigo

Aquest gran somni ha propiciat que comenci a freqüentar les sales de cinema i d'oci de Madrid. La jove últimament també acudeix a infinitat de concerts i obres de teatre, i en l'àmbit artístic, no falla mai a la cita amb l'ARC, la Fira Internacional d'Art Contemporani de Madrid. Segons informa 'Escándalos', fonts pròximes a Carla Vigo han confirmat que està intentant aconseguir ser una de les ballarines del raper Recycled J. La neboda de la reina vol continuar fent passos endavant per a convertir-se en una gran professional de l'espectacle, la seva gran obsessió.

Així mateix, creu que formar part de l'equip del raper és un gran avenç per assolir el seu somni. Carla ja coneix el coneix, ja que va tenir accés a l'exclusiu meet&greet en un dels seus concerts a Madrid. La jove va estar una estona xerrant amb Recycled J després de fer-se diverses fotos junts.

Les reaccions de Letícia

La neboda de la reina sempre ha dit que vol intentar aconseguir els seus somnis sense l'ajuda de Letícia perquè no vol que la considerin una 'enchufada' ni res per l'estil. I aquesta notícia podria preocupar la reina, ja que la seva relació amb Carla sempre ha estat una miqueta complicada.

La defunció d'Érika va suposar un abans i un després en la relació de la reina amb la seva família directa. Segons sembla, actualment existeix cert distanciament entre les dues parts, i segons s'ha pogut confirmar, la dona de Felipe està una mica preocupada pel futur de Carla Vigo, ja que creu que s'està desviant una mica. Actualment, Carla està acabant el Batxillerat enfocat en Arts Escèniques. També forma part de l'elenc de la companyia Smile Crew Company, una escola de dansa urbana. El seu futur professional passa per formar part d'algun grup dedicat a l'espectacle.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari