Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carla Vigo somrient durant la premiere d''Insurrecto' a Madrid el setembre de 2023

Carla Vigo revela finalment si la reina Letícia l'ha ajudada amb la seva malaltia

Carla Vigo ha reaparegut després del seu ingrés hospitalari

Carla Vigo ha reaparegut després de l'últim ensurt de salut que l'ha portat a l'hospital. I ho ha fet molt emocionada, amb un gran somriure i acompanyada de Rafael Amargo. De la mateixa manera, ha aprofitat per confessar si la seva tieta, la reina Letícia, li ha donat suport en aquests difícils moments i si estarà al seu costat en aquest nou repte professional.

La veritat és que, des que la jove va decidir parlar públicament sobre la seva malaltia, la bulímia, tota la seva família s'hi ha bolcat completament. I fins i tot prenia la decisió important de buscar ajuda per poder fer front a la seva malaltia.

«És una cosa que t'acompanyarà tota la vida, però tens èpoques millors», se sincerava a les xarxes socials sobre aquesta lluita que afronta des dels 14 anys.

Imatge de Carla Vigo, somrient, atenent la premsa durant la premiere d''Insurrecto' a Madrid el setembre de 2023
Carla Vigo, molt nerviosa davant les preguntes dels reporters. | GTRES

Encara que, per sort, i després d'uns mesos força difícils, tot indica que Carla ja està a punt per tornar a la feina. I ho farà novament de la mà de Rafael Amargo, amb qui ja va col·laborar a l'espectacle 'Yerma'. «Va fer bé el paper de María a 'Yerma' i aquest també», explicava el 'bailaor' respecte als motius que l'han portat a confiar novament en la neboda de Letícia.

Carla Vigo reapareix i dona l'última hora sobre el seu estat

«És més atrevit, són tres personatges que es desdobleguen sobre Salomé i el cap de Sant Joan Baptista, una obra inspirada en les pintures barroques i les pintures barroques del segle XVII», ha detallat.

De la mateixa manera, Carla Vigo ha volgut calmar els ànims respecte al seu estat de salut i ha assegurat que es troba força recuperada. «Ara mateix estic bé, em sento bé. No en vull parlar, però estic bé», ha reconegut força tímida davant de les càmeres.

Imatge de Carla Vigo amb Rafael Amargo, tots dos feliços, durant la premiere d''Insurrecto' a Madrid el setembre de 2023
Carla Vigo compta amb el suport de Rafael Amargo. | GTRES

I davant la pregunta més esperada, ha confirmat que efectivament la seva tieta Letícia n'ha estat molt pendent, igual que la resta de la seva família.

En el seu moment, es rumorejava que Carla podria haver rebut alguna estirada d'orelles des de La Zarzuela, sobretot per la gran exposició mediàtica a què se sotmetia. Motiu pel qual decidia mantenir un perfil una mica més baix i allunyar-se del focus.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!