Primer pla de la reina Letizia feliç amb unes arracades de cèrcols platejats

La reina Letícia i el seu gest amb Catalunya del qual tothom parla: les imatges

Letícia ha sorprès tothom amb el seu últim gest amb Catalunya

Letícia ha sorprès tothom. I és que la monarca ha tingut en els darrers dies un curiós gest amb Catalunya. Letícia s'ha vestit amb una firma catalana, una que s'ha estrenat aquest estiu al seu vestidor.

Letícia té un vestidor de dimensió inimaginable. Amb dissenys i marques de tota mena, la reina sempre tria els millors looks i outfits per a cada ocasió.

Letícia va visitar la Granja Escola Jovent aquest estiu a Mallorca. I la reina no va dubtar a anar a una marca catalana per causar la millor de les impressions. Cosa que va aconseguir amb escreix.

Letícia i el seu últim gest amb Catalunya

La reina Letícia no ha dubtat a tenir un gest amb Catalunya les darreres setmanes. Una firma catalana va ser la responsable d'una part del look que va escollir per a un esdeveniment molt especial.

A principis del mes d'agost, Letícia va aparèixer amb les filles Elionor i Sofia per visitar la Granja Escola Jovent a Mallorca. Una ocasió especial per a la qual va triar un look còmode.

Letícia va escollir uns shorts, unes sabatilles d'esport i una nova camisa que ha fet parlar molt. I és que la camisa que duia la reina és d'una marca catalana.

La firma catalana que ha vestit Letícia

Concretament la firma és TCN, ubicada a Tarragona. Una firma que fa més de 40 anys que crea peces femenines. Cosa que sembla que ha agradat a la reina Letícia i ha optat per aquesta marca.

Muntatge de la reina Letícia i les seves filles Elionor i Sofia visitant la Granja Escola Jovent a principis del mes d'agost del 2023
Letícia va visitar la Granja Escola Jovent amb les seves filles el mes d'agost passat | Instagram, @granjaescolajovent

La camisa que portava per a l'ocasió ressalta perquè és de línies senzilles i seda. Tot i la calor típica de l'estiu, la monarca no va dubtar a atrevir-se amb la màniga llarga de la camisa.

La peça de seda de la reina Letícia també es caracteritza per la seva esquena avançada, el coll 'camisero' i els botons de nacre.

Letícia no s'oblida mai de crear tendència. Per això, la camisa que portava a la seva visita a la Granja Escola Jovent de Mallorca encara pot ser adquirida. A la web de TCN, el model està rebaixat al 50% i es ven per un preu de 131,50 euros.