Begoña Villacís, de Ciutadans, i Carlos Baute van viure una història d'amor

La parella es va conèixer en una discoteca
La parella es va conèixer en una discoteca | La Coctelera

 

Carlos Baute va tenir una petita història d'amor amb Begoña Villacís, de C's, quan rondaven els vint anys, segons avança 'Informalia'. L'afer va tenir lloc als voltants de l'any 2000, quan ella encara era estudiant de dret. Encara ara, però, Carlos Baute en guarda un gran record.

 

«La recordo amb molt d'afecte, no va ser un amor molt llarg però sí molt bonic. No et sé dir l'any exacte, però ella estava estudiant. Rondava el 2001 o així. El que si que sé és que érem jovenets i ella ja era una dona molt guapa i simpatiquíssima».

 

El cantant ha confessat que encara l'admira avui en dia malgrat no voler pronunciar-se en qüestions polítiques. Així i tot, admet que no té «cap problema en dir que veu Begoña molt preparada: sap bé què passa, està molt ben informada i, per cert, parla l'anglès perfectament».

 

Begoña Villancís i Carlos Baute es van conèixer en una discoteca | CatalunyaDiari

 

Una nit en una discoteca de Madrid

L'afer es va iniciar una nit en una discoteca de Madrid, segons han explicat fons properes a la parella. A més, narren que «la química entre ells va ser immediata i es van intercanviar els números per veure's. Van quedar diverses vegades per veure's».

 

Tot i així, les mateixes fonts han comentat a 'Informalia' que malgrat l'afecte, la història va ser molt breu: «Es va refredar ràpidament. Potser no era el millor moment, perquè eren els dos molt joves».

 

 

Trobada pública l'any 2016

El mes de juliol de 2016, la parella es va trobar en un acte públic a Madrid, en una manifestació contra el règim de Veneçuela, en la qual es trobaven diversos dirigents de C's, com Albert Rivera o Begoña Villancís. El cantant, en veure-la, va exclamar somrient: «No m'ho puc creure!».

 

El mes de juliol de 2016, la parella es va trobar en un acte públic a Madrid | Cedida