Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera y Beatriz Tajuelo

Tots els detalls sobre la ruptura entre Albert Rivera i Beatriz Tajuelo

Segons fonts properes al líder de Ciutadans, seria ell qui hauria pres la decisió de posar punt final a la relació de quatre anys que compartia amb Beatriz Tajuelo

Albert Rivera y Beatriz Tajuelo
Tots els detalls sobre la ruptura entre Albert Rivera i Beatriz Tajuelo | Gtres

Fa tan sols uns dies, concretament el passat 7 de desembre, es feia públic que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, havia trencat amb Beatriz Tajuelo, la que fos parella seva durant els darrers quatre anys. Una notícia que va causar una gran sorpresa, encara més tenint en compte que la ruptura s’hauria produït el passat mes de novembre, si bé la parella hauria fet tot el que estava a les seves mans perquè la informació no transcendís.

Ara, el mitjà ‘El mundo’ ha fet públiques noves informacions al respecte, i asseguren que Riverahauria estat qui va portar la veu cantant a l’hora de prendre aquesta decisió, imposant els seus propis temps en cada un dels passos a seguir fins fer patent aquesta novetat de la seva esfera privada.

Rivera i Tajuelo trencaven després de quatre anys

La setmana passada saltaven totes les alarmes: Albert Rivera i Beatriz Tajuelo posaven punt final a la relació que mantenien des de feia quatre anys. Però això no era el més sorprenent dels fets, i és que, segons apuntaven els mitjans, la parella hauria decidit trencar el passat mes de novembre. La pregunta, doncs, era clara: per què havien esperat tant per explicar-ho públicament?

Segons ‘La otra crónica’, va ser una decisió que principalment va prendre el líder de Ciutadans, per tal de causar el mínim enrenou possible i que la situació fos menys dolorosa pels dos membres de la parella. De fet, segons apunta el citat mitjà, Rivera es va encarregar de marcar els temps  a l’hora de fer públic el mal moment que travessaven.

Albert Rivera y Beatriz Tajuelo
Albert Rivera hauria marcat els temps de la ruptura | GTRES

 

Rivera no va voler tornar amb Beatriz

I és que, malgrat que el passat mes d’octubre  la parella va assistir als Premis Princesa d’Astúries i es va mostrar igual de còmplice que sempre, sembla que Albert i Beatriz ja arrossegaven problemes des de feia temps, i havien patit diversos alts i baixos a causa de l’atapeïda agenda del líder de la formació taronja.

Segons apunten diverses fonts, les tensions existents entre Rivera i Tajuelo van provocar que ella acabés abandonant el domicili familiar. I, malgrat que uns dies després Beatriz va intentar tornar i recuperar la relació que tenien abans, Albert Rivera li hauria dit que no.

Albert Rivera s’ha quedat amb la casa que compartien

Així les coses, va ser ell qui finalment va decidir posar punt final a la seva història d’amor. Amb tot, gent de l’entorn de la parella assegura que han trencat de forma amistosa, i que «se segueixen estimant molt i es respecten».

Ara, Rivera s’ha quedat amb la casa que compartien, la qual feia tan sols un any que havia adquirit la parella. Per la seva banda, Tajuelo viurà a cavall entre Madrid i Barcelona a causa dels seus compromisos professionals.