Mor el gos d'Antonio Banderas

L'actor i la seva mascota eren amics inseparables des de feia molts anys

Antonio Banderas ha iniciat el 2019 amb una dura notícia:  el seu gos, Boots, ha mort. L'animal, que duia el nom en honor al personatge que va doblar l'actor a 'Shrek', el gat amb botes, convivia amb ell des de feia molts anys.

«Ens marxa una part important de la història de la nostra família. Adeu, Boots, adeu, amic!», relatava Banderas al seu Instagram. Acompanyant el text, una tendra imatge d'ell dutxant el seu gos. La imatge ràpidament s'ha omplert de mostres de condol de seguidors anònims i coneguts amics, com el periodista Boris Izaguirre i la cantant India Martínez.

  • També et pot interessar: Mor la mare d'Antonio Banderas
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se nos va una parte importante de la historia de nuestra familia. ¡Adiós Boots, Adiós amigo!

Una publicación compartida de Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) el

Molts anys formant part de la família

Boots feia anys que formava part de la família d'Antonio Banderas. Concretament, la primera vegada que el públic va veure el gos va ser l'any 2015, quan el va presentar a les seves xarxes socials.

Tot i així, el mes de desembre de 2014 ja vam poder veure l'actor acompanyat per la seva parella, Nicole Kimpel, passejant l'animal. Ella, també ha tingut unes paraules de comiat: «Et trobarem a faltar. Eres el millor gos».

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RIPBoots you will be missed you were the best dog

Una publicación compartida de Nicole Kimpel (@nickykim2807) el

Problemes amb el gos i la seva exparella

L'exparella de l'actor, Melanie Griffith, també va conviure amb Boots així que també ha sentit la pèrdua malgrat fer anys que ella i Banderas estan separats. En aquest sentit, cal destacar una 'anècdota' durant el divorci entre la parella.  Ella va sol·licitar la custòdia de la seva filla però també, la dels tres gossos que tenien junts, com és el cas de Boots. Mai va transcendir l'acord al qual van arribar.

Antonio Banderas con su ex Melanie, hija y mascota
Fa anys que Griffith i Banderas estan separats | Cedida