El motiu pel qual Carlos Cuevas diu que no té xicota

El jove protagonitza ‘Merlí, Sapere Aude’ que s’estrenarà el pròxim 5 de desembre

Carlos Cuevas és el protagonista de l''spin off' de Merlí
El jove actor Carlos Cuevas és el protagonista de l''spin off' de Merlí | Instagram (@carloscuevas)

Carlos Cuevas és un dels joves actors que més atrau actualment dins del panorama de sèries del país. Conegut pel seu paper com a Pol Rubio a ‘Merlí’ de TV3, també ha participat en altres sèries reconegudes com ‘Ventdelplà’ o ‘Cuéntame cómo pasó’ de TVE, i actualment protagonitza ‘45 minutos’ d’Atresmedia i ‘Merlí, Sapere Aude’, que s’estrenarà el pròxim 5 de desembre.

Carlos Cuevas està centrant en la seva carrera professional

Durant molt de temps va estar a cavall entre Barcelona i Madrid, però va haver d’instal·lar-se durant una temporada a la segona perquè «no podia permetre’s viure a l’AVE», fins que finalment va tornar a la ciutat comtal pel rodatge del ‘spin off’ de la famosa sèrie catalana. És innegable que el seu èxit cada cop és més gran, tanmateix, el jove actor ha confessat que «no es busca a Google» i tampoc llegeix les opinions de la gent: «Jo sóc com un futbolista, jugo el partit i torno a casa, no veig les repeticions. La gent és lliure d'opinar. Ni les coses bones m'engrandeixen ni les dolentes m’enfonsen».

Per altra banda, Carlos Cuevas no té parella i ell mateix ha dit en diverses ocasions que no té gaire temps per dedicar a l’amor, ja que està centrat en la seva carrera professional: «No, no tinc xicota ara mateix. Estic treballant molt i pràcticament no tinc temps». A més a més, tampoc se l’ha relacionat mai amb ningú.

Tot i que no es fixa en les opinions del públic, el jove català sí que és bastant actiu a les xarxes socials on comparteix amb els seus seguidors imatges del seu dia a dia, ja sigui estant de vacances en algun indret idíl·lic, amb els seus amics o acompanyat pels seus companys de feina, com Ricardo Gómez, protagonista de ‘Cuéntame cómo pasó’, a qui està molt unit: «Som molt amics i crec que tenim una manera molt similar de treballar. Com ja ens entenem tant en el pla personal, treballar plegats de nou seria molt fàcil».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harry Potter y J.K. Rowling en Merlí: Sapere Aude. @movistarplus

Una publicación compartida de Carlos Cuevas (@carloscuevas) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari