Moment de Fabiola Martínez plorant al programa 'Los miedos de...'

Carlos, el fill de Bertín Osborne i Fabiola, envia un avís urgent a la seva mare

La separació de Bertín i Fabiola ha descol·locat el menut

Fabiola Martínez i Bertín Osborne segueixen acaparant els titulars tot i que ja fa més d'un any que estan separats. L'exparella, amb el seu divorci, ha marcat un abans i un després a la història del cor. Molts creien que era un amor per a tota la vida, fins i tot els protagonistes.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez.
Bertín Osborne i Fabiola Martínez es van separar a principis de l'any 2021  | GTRES

Avui, tot i haver passat molts mesos, els protagonistes asseguren que estan en procés de curació. Tot i això, qui pitjor ho està portant és Carlos, el fill que Bertín i Fabiola tenen en comú. El jove l'última cosa que ha fet ha estat enviar un avís urgent…

La separació més sorprenent

A principis de l'any 2021, el programa 'Viva la vida' anunciava que Bertín Osborne i Fabiola Martínez se separaven. «Catorze anys després de convertir-se en marit i muller, Bertín Osborne i Fabiola Martínez han decidit emprendre camins separats. El mateix artista ha anunciat la notícia mitjançant un comunicat que ha enviat al programa», explicaven en directe.

I entre la notícia bomba i avui tant Bertín com Fabiola han portat a terme un procés de superació i curació que molt pocs saben. Entre ells continua existint el mateix respecte d'abans, però les coses han canviat.

Sobretot el dia a dia i les estones en família. I qui més ho nota és Carlos, un dels fills que la parella té en comú. El nen ha enviat un avís urgent a Fabiola, què li ha dit?

Carlos envia un missatge urgent a Fabiola

L'empresària ara ho explica amb normalitat, però no ho ha passat gens bé. A més de la ruptura, Fabiola Martínez s'ha hagut d'enfrontar als seus fills. Que aquests coneguessin els motius de la separació i fossin conscients que tot canviaria, no ha estat gens fàcil.

De fet, Carlos no accepta que Fabiola pugui, en algun moment, tornar a enamorar-se. «He parlat amb els meus fills sobre refer la meva vida, i Carlos hi ha vegades que és una mica gelós, ja té 13 anys. Suposo que el seu pare també en parlarà amb ell», explicava Fabiola als reporters.

Fabiola Martínez
Fabiola explica la situació que té a casa | GTRES

Tot i que és difícil, l'empresària no tanca portes a res ni a ningú. «Jo no em vull forçar a estar amb algú i que sigui natural. Estaré encantada que aparegui algú, perquè no he agafat mania als homes», explica.

Una idea diferent de Bertín que, més d'una vegada, ja ha deixat caure que es rendeix en l'amor.

Els motius de ruptura entre Bertín i Fabiola

Es parla molt de la seva separació, però pocs coneixen realment què va passar perquè l'amor s'acabés. El cantant només es va dedicar a enviar un comunicat, però què passa amb l'explicació?

Va ser Fabiola Martínez l'encarregada de fer-ho, asseguda en una butaca de 'Sálvame Deluxe'. Va explicar els seus sentiments i va fer els teleespectadors partícips del seu pitjor moment. «Vaig deixar de ser jo, vaig intentar ser el que jo creia que ell volia i em vaig equivocar», començava la veneçolana.

Fabiola Martínez somrient
Fabiola Martínez va explicar els problemes que van provocar la seva separació   | Europa Press

«No em vaig adonar que no estava igual en un moment concret. És un procés, saps que ja no sents el mateix, però t'autoconvenç en lloc de prendre decisions, pels nens, per la família».

«Quan em mirava al mirall em veia trista, no era jo, m'estava traint a mi mateixa. Vaig deixar de pensar en els meus plans, en el meu creixement, formar-me, fer projectes que no fossin comuns», explicava Fabiola.