Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera ja no pot amagar més al seu marit els problemes de diners

Carlota Corredera veu com les dades i les notícies del futur li poden complicar força la vida a partir d'ara

Carlota Corredera comença a impacientar-se. Seguint de prop les seves xarxes socials, veiem que ara es dedica en cos i ànima a cultivar les seves aficions, cos i temps lliure.

Des que a 'Sálvame' van decidir prescindir-ne, Carlota va agafar aire, es va posar el món per barret i va decidir començar una nova etapa. Així ho va anunciar al món: nous projectes professionals i un canvi d'aires necessari.

Més tard s'ha sabut que la Operación Deluxe i la seva negativa a participar a 'Supervivientes' van ser el detonant d'un acomiadament que pocs esperaven. Encara més quan, els altres dos a qui es va liquidar amb Carlota, David Valldeperas i Alberto Díaz, tornen a estar al comandament de 'Sálvame'.

Ella no ha tornat i això li està passant factura a la butxaca, tal com ja han començat a notar a l'economia familiar.

Carlota Corredera perd força i ingressos després del seu acomiadament de 'Sálvame'

Carlota Corredera ha caigut en el mateix error que les seves companyes influencers. No és la primera (ni serà la darrera) en pensar que es pot viure de les xarxes socials, únicament depenent dels teus seguidors directes i de la publicitat.

Al seu moment, ho va fer Anabel Pantoja. La influencer va decidir abandonar 'Sálvame' i centrar-se en les seves xarxes i les campanyes de publicitat. Deixar de sortir a la televisió va provocar que el nombre de seguidors comencés a caure i, en conseqüència, també la seva influència.

L'equilibri delicat que es dona entre popularitat, credibilitat, presència mediàtica i rendibilitat per a les marques és un secret a l'abast de pocs. Corredera no vol tornar a 'Sálvame'. És més, ha declarat que ja no ho mira i que quan desconnectes, has de fer reset.

La teoria és bona i ella és el que ha fet. Tot i això, les dades que aporta Social Blade, una eina que analitza l'evolució estadística d'un perfil d'Instagram, no deixa cap dubte. Carlota cotitza a la baixa i ha perdut molt de seguiment des que no apareix en pantalla.

Carlota Corredera i dades de seguidors
Les dades de l'influència a les xarxes de Carlota Corredera són clares | INSTAGRAM-GTRES

Per posar un exemple, ha aconseguit pics d'augment de seguidors mensuals d'entre 10.000 i 13.000 durant els anys 2019 i 2020. Ja amb el gir feminista del 2021 aquestes dades anaven a la baixa, però ha estat deixar de sortir a la televisió i caure fins als 316 a l'abril del 2022.

Aquesta baixada en el seguiment es tradueix també en menys interacció amb el perfil, en menys resultats positius per als productes que s'anuncien i en menys influència i contractes.

Corredera es reinventa per continuar viva

Si Rociíto va haver de 'contar la verdad para seguir viva', la seva gran amiga, Carlota Corredera, s'ha de reinventar per aconseguir el mateix. En això està ara mateix, encara que el temps passa ràpid i els problemes s'entreveuen a l'horitzó.

La Operación Deluxe està complicant la vida de La Fábrica de la Tele i Carlota estava ocupant llocs de responsabilitat a la productora quan es van produir els fets. El seu nou programa, el que va anunciar que presentaria, no arriba i les xarxes no són un mitjà de vida que generi prou recursos.

Carlota Corredera treballa amb la mateixa agència de representació que altres influencers com Tania Llasera o Mayra del Pilar. Intenten trobar una altra manera d'arribar a la gent, allunyat dels cànons estètics i temàtics de les influencers més famoses i seguides. No obstant, no està sent gens fàcil.

Carlota està, en les seves pròpies paraules, en plena «operació detox». Ara que arriba l'estiu és probable que aprofiti per seguir descansant i fent tot el que no ha pogut fer durant tants anys.

Setembre serà la seva veritable prova de foc. Si aleshores no arrenquen els seus projectes professionals, els nervis floriran. I si la investigació de la Operación Deluxe implica Carlota Corredera més directament, la tardor pot ser realment complicada per a ella.

Potser millor que aprofiti aquests mesos de calor per continuar relaxant-se i gaudint de la bona vida.