Primer pla de la princesa Elionor

La princesa Elionor, dels nervis en veure la foto de la seva mare amb banyador

Elionor, sorpresa amb les imatges de Letícia

Elionor no pot sortir de la seva sorpresa. Està acostumada a veure la seva mare amb biquini, sobretot durant les vacances que fa la Família Reial a l'estiu. Intenten anar a algun lloc apartat i discret, on sàpiguen que no arribin les càmeres dels fotògrafs.

Però és possible que no comptés que alguns mitjans rescatessin unes imatges de la seva mare a la platja ja fa uns quants anys. Hi apareix Letícia gairebé irreconeixible. És clar que la seva arribada a la Zarzuela ha canviat molt.

Hem vist la mare d'Elionor amb tota mena de peces, siguin vestits, jaquetes, faldilles o vestits. Tot i això, resulta molt complicat veure-la en biquini. És com si no trepitgés mai la platja. Però això no és cert. Tothom sap la seva afició per la costa.

Tots els estius, els reis escullen una destinació amb platja per gaudir del sol i de la calor. Solen marxar fora d'Espanya per mantenir la seva privadesa.

No es revela mai el lloc escollit per la Família Reial per gaudir d'aquest descans. Entenen que és una qüestió personal que no han de fer públic ni tampoc incloure a l'agenda institucional. El que busquen és evitar ser fotografiats pels paparazzis, com ja va passar fa temps.

Foto familiar de la família reial
Elionor, amb la seva família en una de les seves últimes vacances | GTRES

En general solen estar uns dies a Palma, a Marivent. Allí es deixen veure per la zona amb total normalitat, com uns turistes més. Aprofiten aquests dies per desconnectar, però també per complir una sèrie de compromisos professionals.

Quan acaba la seva estada a l'illa solen agafar-se les maletes i marxar a un lloc desconegut lluny d'Espanya. Ho fan en família, els reis amb les dues filles. Elionor ja va ser sorpresa de petita durant unes vacances a les illes gregues. La revista Semana es va encarregar de recollir-lo a la portada com una gran exclusiva.

Els reis i les seves filles són molt donats a viatjar. Aprofiten qualsevol pont o festiu per sortir de casa i conèixer racons nous. Se sap que per Setmana Santa van viatjar tots junts, però el destí és desconegut.

Intenten mantenir-ho en secret. Possiblement van cada any al mateix lloc, per això mai no ho han volgut revelar. El bronzejat que lluïa Letícia feia pensar que podria haver estat un lloc amb platja.

Fan tot el possible per evitar les fotos amb roba de bany. Tant la reina com les filles procuren escollir llocs on puguin passar desapercebudes. Tanmateix, això no impedeix que de vegades el passat torni.

Captura de la reina Letícia a la revista 'Semana'
Rescaten unes imatges de la mare d'Elionor en biquini de fa molts anys | Semana

Amb vista a l'inici de l'estiu, un mitjà rescatava unes imatges de Letícia amb biquini. Són unes instantànies d'una escapada que van fer al seu dia els reis a Mallorca al iot de Joan Carles amb Cristina i Urdangarin.

Elionor segueix els passos de la seva mare

Elionor és molt discreta, i possiblement resulta impossible retratar-la a la platja. En el cas de Letícia, l'últim cop que va ser sorpresa en biquini va ser durant aquesta escapada amb els seus cunyats. Estava acabada de casar i encara no tenia filles.

A la reina li costa molt veure's bé amb la roba de bany. Per això alguna vegada ha enviat corregir alguns models a la firma que la vesteix. Fins i tot en sis ocasions, assenyalen. Ja queda enrere l'època en què podia anar a la platja amb tranquil·litat, sense estar sotmesa a les mirades de tot el món. Potser és una cosa que trobi a faltar.

Elionor, per ara, no sembla tan estricta com la seva mare a l'hora de vestir. Li encanta anar moderna i a la darrera, però per veure-la amb banyador caldrà esperar un temps.