Primer pla de Carlos Marín

Molt de compte: El lloc on es va contagiar de Covid Carlos Marín de 'Il Divo'

Carlos Marín va empitjorar de forma molt ràpida, sent induït al coma i intubat, però no van poder res salvar-li la vida

Fa uns dies arribava una notícia molt trista per a la música. Carlos Marín, un dels cantants d'Il Divo, perdia la vida amb només 53 anys.

En un primer moment no es van revelar les causes de la mort, però amb el pas dels dies s'han anat coneixent detalls.

Sembla que l'intèrpret es va contagiar de COVID-19 i va haver de ser ingressat ràpidament a l'hospital. Al cap de poc temps, va ser induït al coma i, més tard, va morir.

Tot va passar a Manchester, Regne Unit. De fet, va ser ingressat a l'UCI de l'Hospital Manchester Royal, on va acabar morint. Encara que és probable que s'hagués contagiat en un altre lloc.

Carlos Marín
Carlos Marín va morir a l'edat de 53 anys. | Europa Press
Carlos Marín es podria haver infectat a Espanya. El seu advocat, Alberto Martín, ha explicat diversos detalls del contagi del cantant a la premsa. Un dels aspectes claus que ha tractat és el moment de contagi de l'artista. 

Un possible contagi en un concert a les Canàries

«Realment no sabem on es va poder contagiar, És probable que fos al concert de Maspalomas a Canàries». Així doncs, les sospites apunten a un dels darrers concerts que va fer el grup.

Tot i haver assegurat que el grup prenia moltes mesures de precaució, per la seva seguretat i la dels seus fans, afirma Martín que «tot no es pot controlar».

Carlos Marín i el grup Il Divo.
Carlos Marín s'hauria pogut contagiar en un dels concerts del grup Il Divo. | Europa Press

«Les precaucions que prenia el quartet musical eren màximes i, fins i tot, van volar en un avió privat al Regne Unit», va explicar el lletrat. «Es cuidaven molt i donaven molta importància a la seva professió, als seus fans... Però és clar, tot no es pot controlar». 

De fet, Carlos Marín ja estava vacunat contra el coronavirus, però no va ser suficient per sobreviure. «Era una persona molt centrada i raonable. Estava vacunat, però això no t'immunitza al cent per cent i a ell el va atacar molt fort», ha explicat el seu advocat.

Va empitjorar ràpidament, d'un dia per un altre

«A primers de mes va començar a tenir els símptomes i a trobar-se malament. No estava bé, però tampoc en una situació límit», assegurava Alberto. «El que passa és que va evolucionar negativament perquè els pulmons havien estat molt afectats», seguia explicant.

Com ja s'ha explicat, el cantant va empitjorar de forma ràpida. Després d'arribar a l'hospital, no van poder fer gaire cosa per millorar el seu estat de salut.

Carlos Marín i la resta d'integrans d'Il Divo al fons
Carlos Marín no va poder superar el coronavirus. | GTRES

«Va aguantar molt abans d'anar a l'hospital, i això tampoc ha estat bo. Era una persona molt treballadora, lluitadora, esportista... Potser hi hauria d'haver anat una mica abans. Va començar a empitjorar, fins el van intubar i posar en coma induït», explicava Martín.

Així doncs, el fet d'esperar-se tant per anar a l'hospital hauria estat un punt negatiu per a l'evolució pitjor de la infecció de Carlos Marín. La veritat és que és una cosa que ja no es pot confirmar.

Cal tenir en compte també que, tal com ha explicat el seu advocat i la família del cantant, tot va ser molt ràpid i gairebé no van tenir temps de reacció.

De fet, la mateixa família ha explicat que la mort de Carlos Marín va ser tan sobtada que encara no poden arribar a assimilar que ha marxat per sempre.

«La família està destrossada, com us podeu imaginar. Encara no ens ho creiem. Ha estat gairebé d'un dia per l'altre i això és com un mal somni... Molt malament, com un malson».