Gloria Camila

Gloria Camila, cara a cara amb la gran defensora de la seva germana: «Opines massa»

Gloria Camila i Alba Carrillo s'han enfrontat en directe

Gloria Camila mai no ha dubtat a plantar cara a les persones que considera que estan equivocades. Ara, ha estat el torn d'Alba Carrillo.

La relació entre Carrillo i  Canales Rivera  és objecte de debat aquests dies. La model i el col·laborador van ser enxampats en actitud més que afectuosa durant una nit de festa. Havien anat a sopar amb uns amics pel centre de Madrid i després es van quedar sols.

Poc després, confirmaven el seu romanç amb un petó apassionat al mig del carrer. Al final, marxaven junts a un hotel exclusiu de la capital.

Alba Carrillo i Canales Rivera
Alba Carrillo i Canales Rivera, parella sorpresa de l'any. | La Noticia Digital

Tot i això, els dos es neguen a donar més importància a l'assumpte. D'aquesta manera, el torero es desfeia en afalacs cap a la model a 'Sálvame', però no confirmava que hagués passat alguna cosa entre tots dos.

«Alba és una dona increïble i s'ha portat molt bé amb mi. Ho vam passar de puta mare i què bo és el fotògraf, perquè no surt ningú més. Érem uns quants i, a més, diria que tornaríem a quedar. Per què no?», deixava caure Canales.

Gloria Camila i Alba Carrillo, enfrontades en directe

El més curiós és que Alba Carrillo és antitaurina i la pregunta inevitable era si arribaria a sortir amb algú que s'hi dediequés. En tot aquest tema, Gloria Camila també tenia alguna cosa a dir.

Al març, la model va publicar unes piulades molt aclaridores respecte a aquest tema. «Matar toros no em sembla mestratge de res», comentava.

«Tothom tenim amics amb qui no podem parlar de política ni de cases reials. Cal respectar i jo no estic d'acord amb el toreig», explicava Carrillo.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo ha deixat clara la seva posició. | Mediaset

«Però no m'heu de dir inculta, fins aquí la connexió. Quina trampa, Miquel Àngel, quina tancada!», amenaçava de tallar la videotrucada.

Unes paraules que no van agradar gens a Gloria Camila, filla del torero José Ortega Cano. Ella va respondre: «No es pot parlar del que no se sap».

Una indirecta que també anava en referència a l'amistat que uneix Alba amb la seva germana, Rocío Carrasco.

Així, la model decidia llançar-li una altra clatellada a la jove. «Cal conèixer les coses per poder opinar. Potser opino perquè les conec, com de Rocío Carrasco».

La filla d'Ortega Cano tampoc es va quedar callada i no dubtava a replicar. «Sempre se'n va dels platós quan no escolta allò que vol», l'ha acusat.

Primer pla de Rocío Carrasco.
La gran amiga de Rocío Carrasco ha tornat a sortir en defensa. | Telecinco

«I això de parlar de Rocío Carrasco per defensar-se m'ha semblat lamentable. Potser opina, però opina massa».

L'ex de Feliciano López s'ha convertit en una de les grans defensores de Carrasco. Així, no ha dubtat a atacar tots aquells que s'atreveixin a posar en dubte el testimoni.

De fet, fa poc carregava contra el pare de Gloria Camila. El va criticar per atrevir-se a retreure a Rociíto que no tingués en compte els seus fills i germans en l'homenatge a la seva mare de Telecinco.

«Vaig trobar a faltar que es nomenés els meus fills, Rocío i David Flores perquè tots som de la família», al·legava el destre.

Gloria Camila al plató de 'Ya son las ocho'.
Gloria Camila s'ha enfrontat amb Alba Carrillo. | Telecinco

Unes paraules que Alba Carrillo no va entendre. «També va sobrar que convidessis Antonio David al teu casament».

Així li recriminava el fet que durant aquests anys hagi donat suport a Antonio David, malgrat l'infern que va fer passar a la seva fillastra.

La model també sembla que té una opinió molt clara sobre la germana de la seva gran amiga.

«Ha vist com la persona per qui ha patit i per la qual està en tractament, ella se segueix portant amb aquest senyor. Ha estat sempre a favor d'aquest senyor...», li recriminava.

«No s'ha portat bé amb la seva germana i tampoc amb la mare, sense parlar de la demanda dels mil milions d'euros», assegurava Carrillo. A més, també posava en dubte la relació entre Gloria Camila i Rocío Flores.

«No sabia què havia fet la seva neboda? I no va dubtar a donar-li suport, com va fer el seu pare».