Primer pla de Laura Escanes

Laura Escanes deixa clar el motiu pel qual no veuràs mai la cara de la seva filla Roma

Laura Escanes té motius per protegir la seva filla de l'opinió pública

Laura Escanes sempre s'ha mostrat molt protectora amb la seva filla Roma, al contrari que moltes altres mares influencers. Fins i tot, la parella de Risto Mejide evita que la cara de la seva filla sigui vista a les xarxes.

Això genera molta curiositat entre els seus seguidors, que sempre s'han preguntat el motiu pel qual encara no coneixen la identitat de Roma.

Escanes no ha dubtat a explicar detalladament per què protegeix la seva filla d'aquesta manera.

Laura Escanes volent abraçar la seva filla Roma
Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma | Europa Press

D'entrada, és veritat que pel seu nom i cognom, l'entorn més proper (col·legi, activitats extraescolars…) sap qui és», començava relatant.

«En això estem d'acord, però hi ha una altra part, que nosaltres com a pares podem fer per protegir-la», destacava.

«Si en algun moment va amb amics, família o algú que no es dedica a les xarxes socials, no tenen per què reconèixer-la», ha dit Laura Escanes.

El seu objectiu és que Roma filla tingui «una vida normal com qualsevol infant, sense que hagi de viure moments de xafarderies o fotos de la gent en un restaurant dissimulant».

La incòmoda anècdota que va viure Laura Escanes amb la seva filla en un tren

A més, Laura Escanes compartia una anècdota incòmoda que va de viure fa dues setmanes, quan viatjava amb tren de Madrid a Barcelona amb la seva filla i alguns coneguts.

«Estàvem assegudes, la veritat que Roma és un encant, està molt acostumada a viatjar. Però en algun moment l'AVE de dues hores i mitja de trajecte es fa més llarg. Aleshores, demana anar a caminar», contextualitzava.

En un determinat moment, la petita queia a terra i ella deia la va cridar pel seu nom. Aleshores, una viatjant del tren va dir:

«Ai, Roma, com la filla de Risto Mejide i Laura Escanes. I jo: 'no s'haurà adonat que soc jo, però ha escoltat Roma i estava xafardejant».

Laura Escanes i Risto Mejide a la presentació del llibre Diccionari de les coses que no vaig saber explicar-te, el 12 de febrer del 2019
Risto Mejide i Laura Escanes tenen una filla, Roma, d'un any i mig | Gtres

Laura Escanes es va adonar de seguida que aquesta persona no sabia que hi era, raó per la qual continuava parlant en veu alta sobre el tema. Segons confessava la mare de Roma, la situació es va tornar totalment incòmoda.

«Comença a dir: 'sí perquè es va separar, perquè fa 21 anys, perquè té un altre fill que es diu Julio, de la seva anterior parella, perquè Roma...'».

«I jo escoltant perquè estava a una fila per darrere i pensant: 'no m'ho puc creure'», prosseguia narrant Laura.

Laura Escanes va aguantar sense pestanyejar tots aquests atacs, fins que arribava un moment en què va explotar.

La seva paciència arribava al seu límit just a l'instant que la desconeguda començava a parlar dels seus fills, Julio i Roma. Cosa que no pensava permetre.

Aquí guanyava la impulsivitat i s'aixecava del seient disposada a dir quatre coses a la persona que va fer aquests comentaris.

«Em vaig aixecar, soc molt impulsiva, ja ho sabeu. Li vaig dir: 'mira, perdona, és que ho estic escoltant tot, estic darrere i soc Laura, d'acord? Ho sento'. I em vaig tornar a asseure», rememorava la jove sobre el moment tens.

Risto Mejide sorprès
Risto Mejide s'emociona al plató de 'Got Talent' perquè recorden algú especial | Telecinc

Aquella persona, aparentment amb cara avergonyida, s'empassava les seves paraules i es veia incapaç de dir res més. Una anècdota que acabava tenint més repercussió de l'esperada.

Sembla que una coneguda de Risto també hi era i presenciava tota l'escena. «Imagineu-vos com va ser que després, a la setmana, una coneguda de Risto li va escriure»:

«'Escolta, que vaig coincidir amb Laura al tren i vaig escoltar tot el tema, que va ser desastrós'. No només el vaig viure jo, sinó que hi havia més gent escoltant. Només li faltava insultar-me».