Laura Escanes i Risto Mejide

Risto Mejide encén les alarmes per Laura Escanes: «No us mentiré»

Laura Escanes denuncia el desagradable episodi que va patir en un tren amb la seva filla Roma

Laura Escanes sempre s'ha caracteritzat per explicar detalls molt personals de la seva vida a les xarxes socials. Ho ha fet una vegada més.

El dia a dia de la parella de Risto és ple d'anades i vingudes, anècdotes positives i d'altres no tant, encara que sap que en estar tan exposada corre aquest risc. Els últims temps, Escanes, s'havia apartat de manera significativa del món virtual, però la Laura ha decidit explicar un episodi de la seva vida..

Des de fa uns dies, les xarxes socials s'han posat en contra dels usuaris que s'amaguen en aquest espai virtual. Aquests aprofiten qualsevol oportunitat per criticar aquests personatges públics per ser famosos i ser influencers que es guanyen la vida fent publicitat per a les marques a les xarxes.

Laura Escanes no aguanta més i esclata com mai

Laura Escanes ha desvelat una història viscuda amb la seva filla Roma quan anaven pel passadís d'un tren. Un episodi desagradable que no ha volgut deixar passar. «De sobte», explica, «escolto: «Ai, Roma, com la filla de Risto Mejide i Laura Escanes»».

Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma
Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma | Europa Press

Davant això, Escanes ha fet ironia. «I jo creient que potser no s'ha adonat que sóc jo, però he sentit Roma i estava xafardejant», explicava.

Laura Escanes narra la situació. La persona esmentada «comença a dir: «sí perquè es va separar, perquè fa 21 anys. Perquè té un altre fill que es diu Julio de la seva dona anterior, perquè Roma». I jo escoltant perquè estava a una fila per darrere i pensant, no m'ho puc creure», escrivia.

En escoltar el que estaven parlant sobre ella i la seva família, la influencer va esclatar així. «Em vaig aixecar —sóc molt impulsiva, ja ho sabeu— i vaig dir que mira, perdona, és que estic escoltant tot. És que estic darrere i sóc la Laura, d'acord?, ho sento».

«I no només jo ho vaig trobar jo 'heavy', sinó que fora també se sentia, i una mica més i li faltava insultar-me», afegia Escanes.

Laura Escanes havia abandonat les xarxes socials el passat estiu

L'estiu passat, en plenes vacances, Escanes va decidir deixar les xarxes i va revelar amb una imatge la raó d'aquesta desaparició virtual.

Va explicar que s'havia desinstal·lat Instagram del mòbil, cosa que «des de fa més de 6 anys» que no feia. Tots en algun moment necessitem parar. No us mentiré, he passat èpoques millors», escrivia.

Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre
Laura Escanes troba suport moral al seu marit Risto Mejide | GTRES

Malgrat tot, la Laura va tornar unes setmanes més tard a comunicar-se amb els fans i explicar-los que «hi ha batalles que no explico per aquí, suposo que per protegir els meus, per protegir-me a mi».

La jove va explicar el que havia patit aquest darrer any. Va reconèixer que ha passat «moments de molta debilitat, de molts dubtes sobre infinites coses, moltes pors, inseguretats i pèrdues de gent que he estimat i estimaré sempre».

«Vaig llegir un text, l'altre dia, que deia que pots amb tot, però no amb tot alhora. Així que vull dir algunes coses per aquí», explicava.