Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Carlota Corredera i Carlos de la Maza.

Carlos de la Maza, marit de Carlota Corredera, confirma la veritat

Carlota Corredera porta desapareguda diverses setmanes de la televisió

Carlota Corredera fa diverses setmanes que està allunyada de la televisió. I és que, des que abandonés 'Sálvame' amb prou feines se n'han tingut notícies. El poc que se sap és per mitjà de petites pinzellades que desvela a les xarxes socials.

En aquest temps ha intentat aprofitar el temps al màxim, al costat del seu marit Carlos de la Maza i de la seva filla Alba. La seva ment demanava un descans després de tanta exposició mediàtica a causa de la  seva fèrria defensa a Rociíto després de l'estrena de la seva docu-sèrie.

Aquell posicionament va guanyar molts enemics a Carlota. En concret, tots els seguidors d'Antonio David, Olga Moreno i Rocío la van responsabilitzar d'emprendre una campanya contra la família Flores. No obstant això, passat el temps, ella no se'n penedeix de res i està molt orgullosa de la seva actitud.

«Estic molt bé i ara mateix estic gaudint molt del temps que no he tingut durant moltíssims anys», va explicar. Alhora, afegeix que «m'ho he pres tot amb més calma i m'estic dedicant més a mi i a la meva gent». D'aquesta manera expressava que no trobava res a faltar la seva feina.

Recentment, la periodista va reaparèixer en públic en l'estrena de la segona temporada del programa 'LOL: Si te ríes pierdes'. Se la va poder veure molt relaxada i lluint un intens bronzejat fruit dels seus darrers viatges.

La viguesa va recollir fa uns dies un premi per la tasca en defensa de la igualtat
Carlota Corredera s'ha vist embolicada a moltes polèmiques en els últims temps | GTRES

Corredera no va tenir cap inconvenient a abordar els seus plans de futur. De fet, sobre la taula té diverses propostes i no descarta deixar la televisió. Però abans de prendre qualsevol decisió ho consultarà amb en Carlos, que a més del seu marit és el seu confident i la persona que millor l'entén.

Els mitjans van aprofitar per preguntar a Carlota Corredera pel concurs de Kiko Matamoros i Anabel Pantoja a 'Supervivientes'. I per sorpresa de tots va confessar que no ho estava seguint.

«Per desconnectar, per reconnectar amb mi i poder carregar piles per als futurs projectes, necessitava desconnectar-me. Sobretot, desintoxicar-me de tot, estar pendent de tot i de tots». Explicava que tenia «petits titulars de com va la cosa, però de veritat que no ho estic veient».

Pel que es pot apreciar a les seves declaracions, s'ha allunyat per complet de la televisió. «No tinc ganes de 'reality', però si ho tinc, per descomptat ho veuré», va assenyalar.

Així les coses, està recarregant energies amb vista al futur. Al seu dia es va estudiar la possibilitat que posés en marxa una productora juntament amb el seu marit, Carlos de la Maza. Tot i això, Carlota no vol avançar res del qual l'espera.

Sosté que «és molt aviat» per avançar-ho. A més a més, ha explicat que hi ha algunes propostes de «tele i hi ha coses que no són tele, això és tot el que et puc dir». En qualsevol cas, la feina no és la seva principal prioritat en aquests instants.

Carlota Corredera només pensa a recuperar la felicitat

Carlota Corredera sempre es va mostrar molt fort davant de les crítiques. I malgrat tots els atacs que va poder rebre pel seu suport a Rociíto, ella mai es va rendir. Però allò, tard o d'hora, acabaria causant-li problemes.

Asseguren que la cadena va optar per apartar-la de 'Sálvame' davant de la caiguda d'audiència. Els directius hi havien perdut la confiança, com es va poder comprovar amb el temps. I encara que van esgrimir que se li buscaria un programa a mida, però de moment no han trobat res.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlos de la Maza i Carlota formen una parella molt estable | GTRES

De moment, la presentadora insisteix a «carregar les piles, que és el que més necessito per poder afrontar qualsevol cosa». Destaca que sobre la taula hi ha «idees, coses que es van perfilant, però ara la meva prioritat és recuperar-me de tant tràfec». Carlota ho ha passat molt malament, però, per sort, per superar aquest petit sotrac sempre ha tingut el suport del seu marit Carlos.